BRYAN FERRY – Štark Arena – karte

 

BRYAN FERRY

07. septembar 2018

Štark Arena

Cene ulaznica: 3400, 3500, 3700, 4490 rsd

Britanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark Areni ,u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim „live“ nastupom.

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoiji pop muzike, sa originalnom  vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u  Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Bryan Ferry je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnom odnosu prema staroj rokenrol eri iz 50-ih, inspirisao niz bendova novog talasa, panka i novog romantizma, među kojima su Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League i drugi.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.