Long night festival – Dom omladine Beograda

 

Long night festival

Dom omladine Beograda

Makedonska 22

Subota, 30. Mar 2013 u 20:00h

Treći Long Night festival biće održan 30. marta u tri dvorane Doma omladine Beograda, uz nastupe 15-ak domaćih, regionalnih i stranih izvođača, a prva poznata imena su Partibrejkers i Džinks (Jinx), najavio je danas organizator koncertna agencija Long Play.

Imena ostalih izvođača, među kojima su jedno legendarno ime britanske scene i jedan domaći bend na čiji se povratak čeka već dugi niz godina, Long Play će saopštiti u narednih nekoliko nedelja, a ulaznice za Long Night 3 od danas su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. Ulaznica za treći Long Night je 1.300 dinara, ali samo do 14. februara od kada će koštati 1.500.

“Mislim da ćemo mi doneti svetlo u tu dugu noć”, najavljuje frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić-Cane.

Slavljeničku turneju po regionu povodom 30 godina benda, Partibrejkers su počeli prošle zime trijumfalnim koncertom pred preko 5.000 posetilaca u krcatoj beogradskoj Hali sportova, o čemu svedoči nedavni singl/spot “Noćas u gradu”. Uoči nove svirke pred beogradskom publikom na Long Night 3 festivalu, Cane kaže: “Cela turneja je bila veoma uspešna. Ljudi mogu da očekuju da nastavimo tim putem”.

Partibrejkers su nedavno počeli i rad na novom albumu čiji je radni naziv “Sirotinjsko carstvo”, a upitan da li će posetioci Long NIghta moći da čuju nešto od novog materijala, Cane u svom stilu odgovara: “To još ne znamo. Ko zna?”

Kultna supergrupa Babe, poznata po hitovima “Noć bez sna”, “Da te vidim golu”, “Ko me ter’o” i “Slanina”, posle 13 godina pauze ponovo se okupila za povratnički nastup 30. marta na Long Night 3 festivalu u Domu omladine Beograda!!!

Cena ulaznice:

Stajaća mesta Jedinstvena ulaznica 1.500,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!