OLOVNI PLES & DŽ!DŽ!

Premijera filma VARVARI - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
Premijera filma VARVARI - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

OLOVNI PLES & DŽ!DŽ!

24.05.2014.

Dom omladine Beograda

Cena ulaznice: 300 din

U subotu, 24. maja u Klubu Doma omladine Beograda nastupiće bendovi Olovni ples (Dugo Selo, Zagreb) koji će promovisati hvaljeni album “Nulti dan”, kao i domaća podrška, bend Dž!Dž! (Beograd). Koncert se održava u sklopu kulturološke razmene imeđu Beograda i Zagreba, odnosno Srbije i Hrvatske, u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.

Olovni ples, jedan od najoriginalnijih hrvatskih bendova, nakon prvog singla “Daj mi malo vjere” koji je Rolling Stone opisao kao “najboljih četiri minute i 20 sekundi hrvatskog rocka u 2013. godini”, objavljuje drugi singl “Svi spavaju” sa hvaljenog albuma Nulti dan.

“Iluzija je reći da imamo sposobnost birati, jer biramo ponuđene i one koji birani ne zaslužuju biti. Pravda i jednakost postoje u teoriji, snaga caruje i umovi koji klade valjaju, egzistiraju u praksi. Pjesma ‘Svi spavaju’ nastala je u trenu, sredinom 2012. godine, nakon teškog razočaranja u osviještenost mojih supatnika u jednom sasvim običnom razgovoru. Posvećujem je svojoj đeci, kako bi im bila eventualni korektiv životnih načela”, opisao je pesmu autor teksta Bojan Rađenović.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

 
Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!