ADIL – Sava Centar – Karte

 

ADIL 

17. novembar 2017

i

23.11.2017 – novi koncert

Sava Centar

Cene ulaznica: 1100, 1300, 1500, 1700 rsd

ADIL MAKSUTOVIĆ 17.novembar 2017. – SAVA CENTAR

Jedan od najpopularnijih mladih pevača Adil Maksutović  održaće pred beogradskom publikom u dvorani Sava Centra svoj solistički koncert 17. novembra 2017. godine.

Adil je rođen 14. jula 1983. godine u Beogradu gde je mnogo godina sticao pevačku reputaciju. Mladi srpski pevač osvojio je simpatije za vrlo kratak period. Rođen je u Beogradu, a na vrh javne scene popeo se munjevitom brzinom.  U tome mu je pomogla njegova pesmaNe mogu bez tebe ja, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, što su opravdale i brojne nagrade i priznanja od strane publike i muzičkih kritičara.

Osnovnu školu završio je kao odličan đak i ponosno i zasluženo dobio Vukovu diplomu. Završio je Kriminalističko – policijsku akademiju i master studije na Pravnom fakultetu.

 Izdao je tri albuma do sada – njegov prvenac 2008. godine, zatim 2010. godine Ljubi me po sećanju i Maskenbal 2013. godine. PesmaNe mogu bez tebe bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album ‘Ljubi me po sećanju’ u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Adil je već jedan od najpopularnijih pevača beogradskog noćnog života. Nastupa u najelitnijim beogradskim klubovima. Adilov nastup simbolizuje pravu zabavu do ranih jutarnjih sati, uz obavezni brzi ritam hitova narodne muzike, pevačicu i odličan prateći bend! Njegov glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njegove pesme bude najlepšu emociju.

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom Laku noć. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga bi ostavio ravnodušnim svojim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da nastupa. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.

Informacije za karte:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!