BILJA KRSTIĆ & BISTRIK ORKESTAR – Sava Centar

BILJA KRSTIĆ & BISTRIK ORKESTAR

20:00,Thursday, 24. Nov 2016

Sava Centar

Veliki slavljenički koncert: Bilja Krstić & Bistrik orkestar
Datum: 24 novembar 2016 20:00
Bilja Krstić u Velikoj dvorani Sava Centra, ponovo posle šest godina.
Koncertom koji će biti održan 24 novembra, Bilja će obeležiti 40 godina na muzičkoj sceni I 15 godina rada sa Bistrik orkestrom. Dva jubileja Glasa koji je stasao u solistu svetske reputacije, u vodju sopstvenog muzičkog sastava iinterpretatora tradicionalnih zapisa, načinom, kojim je njen rad svrstan u najbolja ostvarenja World muzike.
Biljina pesma je muzička čarolija koju je sa svojimBistrik orkestrom priredilia preko 500 puta na najprestižnijim scenama kod nas iu svetu.Koncert u Sava Centru biće kaleidoskop muzičkih žanrova koje je Bilja Krstic obuhvatila tokom četrdesetogodišnje karijere; biće ram za portert dragih prijatelja, gostiju iz Srbije iinostranstava; biće doživljaj za posetioce iučesnike; za sve­: koji je prepoznaju u izvanrednim višeglasnim obradama tradicionalnih zapisa u novo-aranžiranim narodnim napevima, u filmskim I pozorišnim temema i čitanjima stranica duhovnihpartitura.
Bilja I Bistrik ce, za svoj petnaestogodisnji jubilej, “umiti” vece najlepšim ljubavnim presmama koje su sadržaj novog albuma “Svod”.

 Informacije za karte:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete poruciti preko Tiket Kluba!