Toni Cetinski – Sava Centar – karte

Toni Cetinski – karte

26. april 2018

Sava Centar

TONY CETINSKI U SAVA CENTRU

26. Aprila 2018. u 20:00 H

Tony najavljuje svoj nastup u Sava Centru 26. Aprila 2018. godine.

Svima koji odluče da 26. aprila prisustvuju spektaklu pod nazivom ‘’ACOUSTIC ELEKTRIC’’ u Sava centru, pripremamo poseban program.

Novi i drugačiji Tony Cetinski! Jedan od najnagrađivanijih muzičara svakim potezom ispisuje nove muzičke stranice, a sasvim novu priču napisaće na pozornici Sava Centra gde će predstaviti svoj novi acoustic/electric zvuk!

Tony Cetinski je u proteklim godinama dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima.

Rasprodane dvorane  u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini dokaz su i priznanje publike za preko 20 godina uspešne karijere. Koncert “’ACOUSTIC ELEKTRIC’” je stepenica više i novi doživljaj koncerta za vernu publiku.

Tony će na pozornicu Sava Centra izaći u proširenom sastavu.

Najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su ”23. Prosinac’, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, izvesti i neke pesme sa novog albuma koji uskoro očekujemo.

Energija po kojoj je Tony poznat, svojevrsna je pozivnica da ne propustite koncert koji će sigurno svima ostati u najlepsem sećanju.

Pozivamo Vas da dođete na još jedan neverovatan nastup Tonyja Cetinskog.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!