RUNDEK CARGO TRIO – Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Užice

RUNDEK CARGO TRIO - Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Užice, Tiket klub
RUNDEK CARGO TRIO - Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Užice, Tiket klub

 

RUNDEK CARGO TRIO

Beograd, 17. ; 18. i 20. 11.2013. – Sava Centar 

Novi Sad,  15. 11.2013. – Klub Quarter 

Kragujevac,  22.11.2013. –  Arena Fun Factory 

Užice 24.11.2013. – Gradski kulturni Centar 

MESTA NISU NUMERISANA

Rundek Cargo Trio u okviru jesenje turneje po Srbiji održaće 17. novembra u Beogradu nesvakidašnji koncert na kome će publika biti smeštena zajedno sa bendom na bini velike dvorane Sava centra!

“Za razliku od koncerata na kojima je publika negdje daleko, u prostoru koji je velik i značajan, a mi na toj širokoj crnoj sceni kao u prevelikom stanu, ovdje možemo pozvati publiku k nama, ispuniti taj prevelik stan prijateljima i napraviti gala žurku”, objašnjava Darko Rundek.

VAŽNO!!! Na koncertu u Sava centru publika će sedeti isključivo na bini, tako da mesta u dvorani, na parteru i na balkonu, neće biti prodavana. Ograničen broj od 700 ulaznica po ceni od 1.800 dinara .


Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraće i 15. novembra u novosadskom Quarteru, 16. novembra u Pozorištu u Bečeju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Pančeva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica.

Gitarista, pevač i autor Darko Rundek, frontmen zagrebačkog benda Haustor koji je iza sebe ostavio niz uticajnih albuma poput “Trećeg svijeta” (1983), otisnuo se devedesetih u izuzetno uspešnu samostalnu karijeru objavivši niz danas kultnih albuma – “Apokalipso” (1997), “U širokom svijetu” (2000), i uz pratnju mnogoljudnog Cargo orkekstra “Ruke” (2002) i “MHM A-HA OH YEAH DA-DA” (2006).

U jednom trenutku u želji da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, Rundek se uz Isabel i Ducu iz Cargo orkestra, otisnuo u novu muzičku pustolovinu zvanu Rundek Cargo Trio koji je na CD-u objavio svoj prvi album “Plavi avion” (2010). Sa albuma su spotovi bili “Indijanska” i “Sanjala si da si sretna”.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!