RAJ NA ZEMLJI – ulaznice – Akademija 28

 

RAJ NA ZEMLJI – ulaznice

Duo komedija “Raj na Zemlji” u kojoj uloge tumače Anja Mit i Stefan Buzurović je priča o susretu dva potpuno različita života, kako socijalnog tako i profesionalnog.Duo komedija “Raj na Zemlji” u kojoj uloge tumače Anja Mit i Stefan Buzurovic je priča o susretu dva potpuno različita života, kako socijalnog tako i profesionalnog.

Eva Miler dolazi u Beograd iz malog mesta sa kupljenom kartom u jednom pravcu u nadi da napravi svoj Raj na Zemlji i postane pevačica… Po preporuci kuca na vrata estradnog menadžera Adama Koena i od tog susreta ništa neće biti kao pre… Priča preplavljena urnebesno duhovitim ali i emotivnim scenama dočaraće publici kako izgleda trnovit put do Zvezda prožet ljubavnom pričom … Da li će se priča o Adamu i Evi ponoviti ili Raj na Zemlji izgleda drugačije?

Anja Mit je svoju prvu ulogu Anči kojom se predstavila publici imala u seriji “Komšije” . Potom smo je gledali u serijama “Istine i laži “, Senke nad Blakanom” i “Daleko je Holivud”. Anja se oprobala i u ulozi voditelja emisije Auto moto show na TV PRVA i 02… Pozorišna publika gleda je u predstavama “Majstori majstori” u režiji Milana Karadzica na večernjoj sceni pozorišta Boško Buha, mjuziklima “Mister Dolar” i “Cigani lete u nebo” u pozorištu na Terazijama u režiji Vlade Lazića…

Stefan Buzurović Trenutno mu je najpopularnija uloga Pavla u seriji ISTINE I LAŽI koja je oborila sve rekorde gledanosti… Znamo ga i kao glumca i voditelja nekoliko TV i radio emisija od kojih su aktuelne TV ČORBA NA O2TV i Auto Moto show na TV PRVA i 02. Imamo priliku da ga vidimo u mnogim predstavama Narodnog pozorišta. Glumom je počeo da se bavi kao dete sa samo 4 godine na sceni Narodnog pozorišta nakon čega je zavoleo taj poziv i odlučio da nikada ne odustane.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!