Suzana Petričević

Suzana Petričević, Tiket Klub

Suzana Petričević

 

Suzana Petričević dobila nagradu za ulogu u predstavi Poslednja šansa.

Na upravo završenom XV festivalu malih scena u Srpskom Sarajevu, glumici Suzani Petričević uručena je nagrada za najbolju monodramu Poslednja šansa po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović

Ovo je druga nagrada koju je osvojila pomenuta predstava, jer je takođe pobedila na 35. internacionalnom festivalu monodrame i pantomime 2010. godine i osvojila 1. nagradu stručnog žirija publike – Zlatna kolajna festivala.

Poslednja šansa je najuspešnija monodrama u sezoni 2009/2010. godine i trenutno jedina koja se izvodi na redovnom repertoaru u Beogradu, za kojom vlada veliko interesovanje.

Goca Lukić, frizerka iz okoline Beograda, tipičan rob televizije, posle mnogo pokušaja napokon uspeva da uđe u rijaliti šou program Tražim muža. Televizija se ispostavlja kao poslednja šansa za običnog, malog čoveka i njegovu želju da korenito promeni sopstveni život. Poslednja šansa, drama sa smejanjem i pevanjem, istovremeno je i priča o Velikom bratu koji upravlja našim životima. To je priča o svetu zabave danas, o rejtinzima i gledanosti kao jednom merilu uspeha. To je, takođe, i priča o našim posrnućima i uzletima, te, nadasve, o lakoći sa kojom smo spremni da prihvatimo naredbe svevidećeg oka Vrhovnog kontrolora, kako bi smo ostali u igri.