ČAROLIJA – Sava Centar

ČAROLIJA - Sava Centar, Tiket Klub
ČAROLIJA - Sava Centar, Tiket Klub
ČAROLIJA - Sava Centar, Tiket Klub
ČAROLIJA – Sava Centar, Tiket Klub

ČAROLIJA

Sava Centar

Saturday, 26. Dec 2015 u  17:00h

I Kategorija Od 1.000,00 RSD

II Kategorija Od 700,00 RSD

Festival nove dečije muzike „Čarolija“ počeo je svoj život pre čitavih deset godina kao projekat entuzijasta okupljenih oko ideje da je neophodno iznova oživeti i popularizovati muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu.

U proteklih devet godina održavanja festivala, hiljade talentovane dece uzrasta od 3 do 14 godina, učestvovalo je u „Čaroliji“. „Čarolija“ je uspela kod dece da podrži i održi ljubav prema muzici i da plasira javnosti izrazite muzičke talente, a mnogi od njih su nastavili da tu ljubav i nedvosmisleni talenat neguju i ostanu u muzici. Dokaz za to su mnoge Pinkove zvezdice koje su prve scenske korake napravili upravo na „Čaroliji“.

Inicijalna ideja organizatora bila je da “Čarolija” vrati kulturnom životu u regionu jednu dimenziju od presudnog značaja za razvoj društva, da obnovi instituciju dečijeg festivala na kome će se ponovo razvijati muzika za decu koja je nekada u našem društvu imala i te kako uticaja i značaja. Sva ta bogata tradicija stvaralaca za decu, stihovi Ljubivoja Ršumovića i Branka Ćopića, Jove Jovanovića Zmaja i Raše Popova, kao i mnogih drugih koja je u periodu tranzicije lagano bledela. Pažljivom selekcijom sadržaja i odabirom kompozicija “Čarolija” je uspela da kod dece probudi osećaj prijateljstva, druženja, brige o životnoj sredini, društvene odgovornosti i brige o drugima, da izbriše razlike statusnog, verskog, nacionalnog porekla i dozvoli deci da budu mali ljudi sa svešću o sebi i svojim mogućnostima. Godinama je „Čarolija“ razvijala među mališanima zdrav takmičarski duh i muzikalnost.

Veliko Superfinale, kruna ovogodišnje 10. jubilarne Čarolije, biće 26. decembra 2015. godine u “Sava Centru” u Beogradu, gde će po prvi put biti izvedene i nove pesme. Naravno, pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike. Festival nove dečije muzike Medela „Čarolija“ počeo je svoj život pre čitavih deset godina kao projekat entuzijasta okupljenih oko ideje da je neophodno iznova oživeti i popularizovati muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu. U proteklih devet godina održavanja festivala, hiljade talentovane dece uzrasta od 3 do 14 godina, učestvovalo je u Medela „Čaroliji“.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!