Konoba 32 - Besplatna dostava hrane u Pancevu Restoran i picerija Konoba 32 Konoba 32 - Proslave i ketering

Danijela Vranješ

Danijela Vranješ, Tiket Klub

Danijela Vranješ

Danijela Vranješ (3. oktobar 1973) je srpska glumica, učesnica rijaliti šoua „Veliki Brat VIP“.

Rođena je u Sremskoj Mitrovici, gde je živela sa bakom. Otac joj je bio vojno lice, i zbog njegovih čestih prekomandi, malo vremena su provodili zajedno. Kada je napunila 11 godina, sa porodicom se preselila u Zemun. Završivši osnovnu školu, upisala je Zemunsku gimnaziju, gde se nije snašla u prirodno-matematičkom smeru, i zbog fizike je ponavljala razred. Pošto je završila srednju školu, upisala je Pravni fakultet u Beogradu, na koji nikada više nije otišla, jer je otkrila svoju pravu ljubav – glumu. Upisala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i odmah je počela da sprema ispite. FDU je završila za 3 godine, dajući sve ispite u predroku. Ubrzo posle njenog diplomiranja, počelo je NATO bombardovanje SRJ, i izvadila je sve potrebne dokumente kako bi otišla u Australiju. Međutim, počela je da dobija ponude za uloge u pozorišnim predstavama, zbog čega je i ostala u Srbiji.

Glumila je u filmovima „Šovinistička farsa 3“, „Balkanska pravila“, „Niski udarac“, „Dorćol-Menhetn“, „Munje!“, „Ona voli Zvezdu“ i „Čarlston za Ognjenku“, kao i u mini TV seriji „Kuća sreće“. Dve godine je bila član Beogradskog dramskog pozorišta, gde je glumila u predstavi „Vrteška“, a isto toliko je radila i u Narodnom pozorištu u Beogradu. U Bitef teatru je glumila u predstavama „Fejk porno“ i „Crvena“.

2006. godine se slikala za februarski broj srpskog „Plejboja“, a sledeće godine je učestvovala u rialiti šouu „Veliki Brat VIP“ i bila je prva ukućanka koja je glasovima gledalaca izbačena iz kuće. Po završetku serijala, bila je u vezi sa manekenom Ognjenom Ivanovićem, takođe bivšim ukućaninom kuće Velikog Brata.

Filmografija

Filmografija glumice Danijele Vranješ
God. Naziv Uloga
1990.-te
1996. Šovinistička farsa 3
1997. Balkanska pravila devojka u agenciji
1997. Niski udarac plavuša
2000.-te
2000. Dorćol-Menhetn Stela
2001. Munje! koordinantni sistem konfuzije
2001. Ona voli Zvezdu Mirjana
2006. Čarlston za Ognjenku Nada
Povezane teme:

*

    Pratite nas

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - REPERTOAR

SLAVIJA REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01. OKT. ...

ZVEZDARA TEATAR - RE

  ZVEZDARA TEATAR REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i rezervaci...

ADIL - Sava Centar

ADIL  17. novembar 2017 Sava Centar Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1700 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - REPERTOAR

SLAVIJA REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01. OKT. ...

ZVEZDARA TEATAR - RE

  ZVEZDARA TEATAR REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i rezervaci...

ADIL - Sava Centar

ADIL  17. novembar 2017 Sava Centar Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1700 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

Prijatelji sajta

  • Pančevo Life Style - Urbani vodič kroz Pančevo
  • Bard Marketing
  • Citi Van
  • Favi