Konoba 32 - Besplatna dostava hrane u Pancevu Restoran i picerija Konoba 32 Konoba 32 - Proslave i ketering

Erol Kadić

Erol Kadić, Tiket Klub

Erol Kadić

Rođen 1955. godine u Zagrebu. Diplomirao glumu na FDU u Beogradu u klasi prof. Arsenija Jovanovića 1980. godine. Stalni član Pozorišta Atelje 212 od 1983. godine.
Pozorišne predstave (izbor) – Atelje 212: Korešpodencija (Tužni klovn, Garašanin), Čudo u Šarganu (Vojnik), Oj Srbi’o nigde lada nema (Lazar Todorović), Majka (Maršicki), Kosančićev venac 7 (Dragi Stanivuković), Veliko i malo (Bernt), Život i priključenija vojnika Ivana Čonkina (Kurzov), Metastabilni Graal (Manojlo Veselinović), Maj nejm iz Mitar (Ivo), Ana (Sekretar Partije), Pariska komuna (De Krik), Kneginja iz Foli-Beržera (Kuvar), Turneja (Hirurg), Opera za tri groša (Jakov), Građanin plemić (Učitelj muzike, Muftija), Kralj Lir (Vitez), Hitler i Hitler (Fotograf), Da nam živi živi rad, Otac na službenom putu (Franjo Kopile); SKC: Koren, stablo, epilog, Dr. Džekil i Mr. Hajd (Atkinson), Dobra duša iz Sečuana, Don Žuan.
Pozorišne režije – Atelje 212: Pijanista, Zabavljač, Džepovi puni kamenja; Nezavisna pordukcija: Generali ili srodstvo po oružju; NP Mostar: Silvija, Mejrima, Let iznad kukavičjeg gnezda, Derviš i smrt, Kulin, Mračna komedija, Atlantida – pronađena zemlja.

Film: Čarlston za Ognjenku, San zimske noći, 011 Beograd, Država mrtvih, Mala noćna muzika, Kupi mi Eliota, Underground, Staro gvožđe ne rđa, Slučaj Harms, O pokojniku sve najlepše, Direktan prenos, Berlin kaputt, Laf u srcu, Splav meduze, Drugarčine…
TV: Otvorena vrata, Kraj dinastije Obrenović, Bila jednom jedna zemlja, Balkan ekspres, Vuk Karadžić, Banjica, Sedam sekretara SKOJ-a…

 Uloge

[сакриј]Filmografija glumca Erola Kadića
God. Naziv Uloga
1980.-te
1980. Splav meduze Borivoje Lazarević
1981. Berlin kaput
1981. Laf u srcu Doktor pravnih nauka
1981. Sedam sekretara SKOJ-a (serija)
1982. Nepokoreni grad (serija)
1982. Priče preko pune linije (serija)
1982. Direktan prenos Brkić
1982. Drugarčine Obradović
1984. Maj nejm iz Mitar (TV) Stjepan Ivo Dojčić
1984. O pokojniku sve najlepše Inžinjer Jugoslav
1984. Prokleta avlija (TV)
1984. Ne tako davno (mini-serija)
1984. Banjica (serija)
1985. Crvena baraka (TV)
1988. Vuk Karadžić (serija) Dimitrije Demetar
1988. Slučaj Harms Pijanac 1
1988. Četrdeset i osma – Zavera i izdaja (serija) Mikhail A. Suslov
1989. Sveti georgije ubica aždahu Trifun pijani
1989. Čudo u Šarganu (TV) Tanasko
1989. Balkan ekspres 2 (serija) Gestapovac
1990.-te
1990. Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (TV)
1990. Staro gvožđe ne rđa (kratak film)
1993. Teatar u Srba (serija)
1994-1995. Otvorena vrata (serija) Doktor
1995. Kraj dinastije Obrenović (serija)
1995. Podzemlje Janez
1993. Filumena Marturano (TV)
1996. Sudbina jednog razuma (TV)
1996. Bila jednom jedna zemlja (serija) Janez
1998. Kneginja iz Foli Berzera (TV) Kuvar
1998. Kupi mi Eliota Inspektor 2
2000.-te
2002. Mala noćna muzika Doktor Šestić
2002. Država mrtvih Slovenački oficir
2003. 011 Beograd Džef
2004. San zimske noći
2006. Priča o Džipsiju Trolmanu (TV) Tristan – SS oficir
2006. Mi nismo anđeli 3 Profesor Grunf
2007. S.O.S. – Spasite naše duše Tv voditelj
2008. Čarlston za Ognjenku Kamenorezac Ozren
2008. Bela lađa 2 (serija) Reditelj Mićko
2008. Poslednja audijencija (serija) Pavle Radić
2009. Zauvijek mlad (serija) Karakašević
2008-2009. Pare ili život (serija) Časlav
2010.-te
2008-2010. Moj rođak sa sela (serija) Oliver
2008-2011. Naša mala klinika (serija) Lepi
Povezane teme:

*

    Pratite nas

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Beogradsko dramsko p

Beogradsko dramsko pozorište - KARTE REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017. ...

Atelje 212 – KARTE

Atelje 212 – KARTE Repertoar za OKTOBAR 2017   СЦЕНА МИРА...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - KARTE -REP

SLAVIJA - KARTE REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01...

ZVEZDARA TEATAR - KA

  ZVEZDARA TEATAR - KARTE REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i r...

Beogradsko dramsko p

Beogradsko dramsko pozorište - KARTE REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017. ...

Atelje 212 – KARTE

Atelje 212 – KARTE Repertoar za OKTOBAR 2017   СЦЕНА МИРА...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - KARTE -REP

SLAVIJA - KARTE REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01...

ZVEZDARA TEATAR - KA

  ZVEZDARA TEATAR - KARTE REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i r...

Prijatelji sajta

  • Pančevo Life Style - Urbani vodič kroz Pančevo
  • Bard Marketing
  • Citi Van
  • Favi