Konoba 32 - Besplatna dostava hrane u Pancevu Restoran i picerija Konoba 32 Konoba 32 - Proslave i ketering

Milan Kalinić

Milan Kalinić, Tiket Klub

Milan Kalinić

Rođen sam 21. septembra 1972. godine u Beogradu. Imam dva brata, jednog rođenog i jednog po ocu. Promenio sam tri osnovne škole i 10-ak krajeva grada u kojima sam u to vreme živeo. Zato imam puno prijatelja iz detinjstva. Nakon osnovne škole, upisao sam srednju – Petar Drapšin, jer sam od devete godine želeo da postanem pilot. Moji roditelji su imali puno prijatelja pilota i stjuardesa. Stjuardese su bile zgodne, a piloti su uvek govorili da stjuardese padaju na njih. Zato je moja želja bila sasvim logična. Sa 16 godina sam prvi put seo u avion i shvatio da je letenje mnogo više od zgodnih stuardesa.

U međuvremenu sam se vrlo ozbiljno bavio fudbalom. Počeo sam da treniram sa 10 godina u Crvenoj zvezdi, zajedno sa svojim bratom. U osamnaestoj sam prestao sa treninzima, jer sam znao da sa visinom koju imam ne mogu da postignem uspeh. Za to vreme, želja za letenjem me nije napustila, naprotiv. Ratne, 1991. godine, sam otišao u vojsku. Moji roditelji su bili srećni što nisam dobijao poziv, a ja sam se zaputio u vojni odsek i sam se prijavio. Može se reći da sam bio dobrovoljac, ali ne iz patriotskih, već iz ličnih razloga – hteo sam da letim! U Vršcu sam 1995. završio Akademiju za pilote, a onda su usledile teške godine za JAT. Bio mi je potreban ogroman novac da bih pilotirao, a para u to vreme nije bilo. Zato su mi neki prijatelji savetovali da upišem glumu, na tada tek osnovanom BK Univerzitetu. Znali su da je pozorište moja velika ljubav, i da sam često posle škole išao sam da gledam predstave.

Uživao sam u tome, ali nikad nisam pomišljao da bih mogao da budem glumac. Upisao sam akademiju, i 1999. diplomirao u klasi Ivana Bekjareva. Moram da kažem da, ako sam o glumi i razmišljao u nekim trenucima ludila, o voditeljskom poslu svakako nisam. A desilo se da je televizija trenutno dominantna u mojoj karijeri. Ostalo znate…

Na kraju, ono najslađe i najvažnije. Imam divnu porodicu: suprugu Sandru, ćerku Teu od 3,5 godine i sina Vuka od 2,5 meseca. Iako sam u životu imao nekih razočarenja, pre svega zbog nemogućnosti bavljenja pilotskim poslom, Sandra, Tea i Vuk su razlog zbog koga moj životni put nije mogao da ispadne bolji.

milan kalinic Milan Kalinić na Prvoj televiziji!Već dugo se šuška o jednom velikom medijskom prelasku sa Pinka na Prvu, ali umesto Jelene Bačić-Alimpić, izgleda da će to biti vedeta Pinka, popularni glumac i voditelj Milan Kalinić.

Imajući u vidu njegovu izuzetnu popularnost, ne samo u Srbiji već i regionu, može se slobodno reći da je njegov prelazak svakako najatraktivniji i najveći koji se dogodio u poslednjih nekoliko godina.

U jeku priprema za novu sezonu, PRVA svoj tim gotovo svakodnevno osvežava najboljim profesionalnim kadrovima kako novinarskim tako i voditeljskim. Novi projekti se uveliko spremaju, a pored domaće serije u kojoj igra Milan Kalinić, za njega je rezervisan i jedan od najvećih projekata koji će voditi od jeseni. Do sada smo ga gledali u različitim formatima, ali je Milanu tek “Prva srpska televizija” dala šansu da se pokaže punom sjaju i to u do sada neviđenom i jednistvenom „one man“ šou programu.

Kreativni koncept, vrhunska produkcija i originalni sadržaj karakterisaće emisiju koja će zasigurno predstavljati još jedno iznenađenje i pravo programsko osveženje. Emisija je jedan od najvećih projekata na ovim prostorima, a pripreme su već u toku.

Milanova spontanost, duhovitost i neposrednost u vođenju u potpunosti se uklopila u viziju koncepta programa koji je Prva zamislila te je na obostrano zadovoljstvo došlo do saradnje. Povodom prelaska na PRVU i priprema za novu emisiju, Milan je izjavio: „Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada i u pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti. Mogu da kažem da mi je izuzetno drago što ću raditi sa ovim timom.

Povezane teme:

*

    Pratite nas

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - REPERTOAR

SLAVIJA REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01. OKT. ...

ZVEZDARA TEATAR - RE

  ZVEZDARA TEATAR REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i rezervaci...

ADIL - Sava Centar

ADIL  17. novembar 2017 Sava Centar Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1700 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - REPERTOAR

SLAVIJA REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01. OKT. ...

ZVEZDARA TEATAR - RE

  ZVEZDARA TEATAR REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i rezervaci...

ADIL - Sava Centar

ADIL  17. novembar 2017 Sava Centar Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1700 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

Prijatelji sajta

  • Pančevo Life Style - Urbani vodič kroz Pančevo
  • Bard Marketing
  • Citi Van
  • Favi