Konoba 32 - Besplatna dostava hrane u Pancevu Restoran i picerija Konoba 32 Konoba 32 - Proslave i ketering

Milan Vasić

Milan Vasić,Tiket Klub

Milan Vasić

Milan Vasić je rođen 31.01.1979 godine u selu Ropotovo na Kosovu u blizini Kosovske Kamenice. Upisao je Pozorišnu akademiju u Prištini u klasi profesora Svetozara Rapajića, a diplomirao je u Vranju. Popularnost je stekao u filmu “Konji vrani” Ljubiše Samardžića, a kasnije i u seriji “Ono naše što nekad bejaše”. U seriji “Ranjeni Orao”, je glumio lik Maše. Najveću popularnost je ipak stekao seriji “Jesen stiže Dunjo moja”. 2005. godine dnevni list “Politika” je Milana predstavila kao ličnost koja je obeležila 2005. godinu. Pre nego što je počeo da se bavi glumom profesionalno je igrao fudbal u Kosovskoj Kamenici, a u srednjoj školi
je trenirao rukomet, a takodje 5 godina je igrao u folklornom ansamblu. Zaposlen je u Prištinskom pozorištu i trenutno izvodi pozorišnu predstavu “Pevaj brate” po Srpskim pozorištima. U predstavi pored njega glume i Milan Kalinić i Andrija Milošević. Pored toga što je dobar glumac pokazao se i kao dobar pevač, tako da u skoro svakoj emisiji u kojoj on gostuje obavezno otpeva neku pesmu.

Čini mi se da te je baš uloga u seriji „Jesen stiže” proslavila na televiziji. Jesi li zadovoljan kako si odigrao lik Save?

- Nekoliko meseci pre snimanja razmišljao sam o scenariju, dugo vežbao i zamišljao scene u glavi. Tekst sam naučio napamet, a lik Lađarskog smo i Ljubiša i ja doživeli na isti način. Ne želim da zvučim pretenciozno, ali ja radim sve dok ne budem zadovoljan. Ne volim kolege koje dođu i pred snimanje pročitaju tekst i misle da je to to! Ja svako veče pre snimanja razmišljam o ulozi i učim tekst. Zato stojim ponosno iza svake uloge, i ne delim ih na male i velike. Posebno mi je drago što su me za ovu ulogu zvale starije kolege da mi kažu da sam spontan, prirodan i da me pohvale kako sam očima pokazivao osećanja. Kažu da delujem kao da ne glumim, što mi je najveći kompliment.

Da li bi voleo da živiš u posleratnom periodu u Banatu u kom je smeštena radnja serije?

Milan Vasić

Kosovo u srcu i duši
Rođen si na Kosovu, gde i danas žive tvoji roditelji. Koliko ih često posećuješ?
- Oni su ostali dole, dok sestre žive u Vranju. Bio sam za doček Nove godine na Kosovu, gde sam sa roditeljima u jednom restoranu dočekao najluđu noć. I to sam odlučio negde oko osam sati uveče, sedeo sam u svom beogradskom stanu i nisam imao ništa isplanirano. Skočio sam, spakovao se i otišao u Ropotovo. Ne viđam ih često, a najveći su mi podstrek. Kada sam ja srećan, oni su 78 puta srećniji i ja to kad vidim, meni je srce puno.

- Žalim što nisam živeo u tom svetu. To je vreme kada je ljubav bila osnova svega i na prvom mestu, što se danas mnogo promenilo. Bile su čiste emocije, druge vrednosti su se poštovale, a sada je kompjuter zamenio ljubav. Gledajući to vreme, kroz ove serije, kao da ne gledate Srbe već neki drugi narod. Nisam ja neki urbani tip, jer nisam rođeni Beograđanin, pa sam dosta vremena proveo na imanju i jahao konje.

Da li imaš devojku i šta u tvom životu predstavlja ljubav?

- Trenutno nemam devojku, ali generalno ljubav me ispunjava, pokreće i ako nisam ispunjen, ne mogu da radim sa istom energijom ni u drugim sferama života. Ne bih ja svoj život da upropastim zbog posla. Iako moja profesija zahteva puno vremena, trudim se da moji prijatelji, porodica i devojka, kada je imam, ne osete manjak moje pažnje.

Kakvi su ti dalji planovi i na čemu trenutno radiš?

- Zaposlen sam u Prištinskom pozorištu, gde sam na budžetu i u njemu igram. U Pozorištu „Boško Buha” igram u predstavi „Krčmarica Mirandolina”, koja je već dugo vremena najposećenija, takođe sa Milanom Kalinićem i Andrijom Miloševićem igram u ludoj komediji „Pevaj, brate”. Možete da zamislite kako to izgleda kada se naša tri temperamenta spoje. Uskoro ću zaigrati i u „Slaviji” komediju „Cimeri” i posle dužeg vremena jednu dečju predstavu „Petar Pan” u Pozorištu „Boško Buha”. Negde u mali mozak sam smestio i ulogu koju je Ljubiša Samardžić planirao za mene u novoj seriji „Miris kiše na Balkanu”, čiji kasting još uvek traje.

Povezane teme:

*

    Pratite nas

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

RIJALITI ŠKOLA - Do

RIJALITI ŠKOLA Dom omladine Beograda 20:00, Wednesday, 27. Sep 2017 Knj...

ROBERT GLASPER TRIO

ROBERT GLASPER TRIO with DJ Sundance  22. i 23. novembar 2017  Novi Bite...

Riblja Čorba - Sava

Riblja Čorba Sava Centar 15.11.2017 Karte!!! Cena: 1600, 1800, 2000 i 2...

Zvonko Bogdan - Sava

Zvonko Bogdan Sava Centar 11.11.2017 u 20h Cena: 1300, 1600, 1900 i 2100 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

RIJALITI ŠKOLA - Do

RIJALITI ŠKOLA Dom omladine Beograda 20:00, Wednesday, 27. Sep 2017 Knj...

Riblja Čorba - Sava

Riblja Čorba Sava Centar 15.11.2017 Karte!!! Cena: 1600, 1800, 2000 i 2...

Zvonko Bogdan - Sava

Zvonko Bogdan Sava Centar 11.11.2017 u 20h Cena: 1300, 1600, 1900 i 2100 ...

ELZA I ZALEĐENI HAN

  ELZA I ZALEĐENI HANS se igra 15. oktobra u 17h u Akademiji 28 Deč...

Prijatelji sajta

  • Pančevo Life Style - Urbani vodič kroz Pančevo
  • Bard Marketing
  • Citi Van
  • Favi