Konoba 32 - Besplatna dostava hrane u Pancevu Restoran i picerija Konoba 32 Konoba 32 - Proslave i ketering

Milica Zarić

Milica Zarić, Tiket Klub

Milica Zarić

Da su kelerabe baš zdrave uverila nas je nova hit predstava na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. “Kelerabe su zdrave” je režiserski prvenac Milice Kralj, a glumci Marko Živić, Borka Tomović, Milica i Ivan Zarić maestralno su dočarali crni humor finansijskih i gastronomskih nedoumica jednog društva koje prolazi kroz tranziciju.

Naša glumica i producent ove predstave Milica Zarić otkrila nam je da se prvi put pojavljuje sa bratom na sceni, koliko je teško danas u Srbiji biti glumac, kao i koliko je važna podrška koju dobija od supruga.

- Premijera predstave je prošla fantastično, cela ekipa je bila vrlo uzbuđena i radosna. Ono što je najvažnije, pozorište je dobilo novu predstavu kojoj se svi raduju kada dolaze na posao, od portira do rekvizitera. Taj duh zajedništva je predivan i važan. Publika je osetila tu energiju i zajedništvo, osetila je da se cela ekipa dala do kraja i voli ovu predstavu. Traži se karta više i dobijamo divne pohvale – rekla je oduševljeno glumica.
U ovaj projekat krenula je sa očekivanjem da se hrabro i do kraja upusti u neizvestan poduhvat. Kako kaže, raditi komediju možda je i najteže, imati mere za fini humor koji će vas nasmejati, a ne preći granicu, ne dodvoravati se publici, a zabaviti ih.
- Kao glumica sam se uželela komedije, kao producent mislim da je pravo vreme, a i obaveza nas kao umetnika, da publici damo nadu, da ih zabavimo i pružimo, makar dok traje predstava, dobar provod, ali i olakšanje jer se prepoznaju i vide da u problemu nisu jedini i sami – ispričala je glumica koja se prvi put pojavila na sceni sa bratom Ivanom Zarićem.
Kako kaže, voli da sarađuje s bratom s kojim je više puta snimala, a sada su se prvi put pojavili zajedno i na sceni. Ono što predstavu “Kelerabe su zdrave” čini posebnom jeste to što su uloge pisane baš za ova četiri glumca, a Milica Kralj se pokazala kao reditelj koji voli glumce i pozorište na jedan pravi, možda i malo zaboravljen način.
S obzirom na to da je glumica odrastala uz pravog asa srpskog glumišta Dragana Zarića još odmalena je bila sigurna da će gluma biti njen životni put.
- Moj otac je, pre svega, bio tata za orden, topao, mudar, pun ljubavi, vodio nas je kroz život dajući nam dovoljno slobode, a s osećajem, koji nam je duboko usađen, da je porodica uvek i zauvek sigurna luka. Što se posla tiče, on je valjda jedini glumac koji svoju decu nije zaposlio kao dugogodišnji prvak Narodnog pozorišta. Ivan i ja smo pronašli svako svoj put, bez bilo kakve očeve protekcije. Malo je čudno da nas posle tatine smrti niko od mnoštva kolega, reditelja i kolega nije zvao ni za jedan posao, ali to nek je njima na čast – rekla je Milica Zarić.
Ona je jedna od retkih koja nije dozvolila da uspeh zaseni ono za šta se bori.
- U zemlji gde pola naroda nema šta da jede, izigravati zvezdu je u najmanju ruku degutantno. Glumačka misija je da pružimo narodu veru, da ih podučimo kroz različite komade, da zajedno dođemo do lepote, a ne da se bavimo sobom, to je zamena teza – ističe Milica koja veoma drži do svoje privatnosti.
- Privatnost se i zove privatnost jer nije za javnost, odnosno što bi neko gubio vreme čitajući o tome gde sam letovala i šta jedem. Ne želim da učestvujem u zaglupljivanju ljudi.
Iako je glumačka profesija veoma zahtevna, jednog dana imate premijeru u pozorištu, a već sledećeg snimate na drugom kraju planete, Milica uspeva da posveti dovoljno vremena sinu Aleksandru i suprugu Predragu Milutinoviću.
- Teško je, dan je kratak, ali sve može ako se čovek dobro organizuje. Naravno, to ne bih mogla bez ogromne podrške i, pre svega, ljubavi mog Peđe – zaključuje glumica.

Povezane teme:

*

    Pratite nas

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Beogradsko dramsko p

Beogradsko dramsko pozorište - KARTE REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017. ...

Atelje 212 – KARTE

Atelje 212 – KARTE Repertoar za OKTOBAR 2017   СЦЕНА МИРА...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - KARTE -REP

SLAVIJA - KARTE REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01...

ZVEZDARA TEATAR - KA

  ZVEZDARA TEATAR - KARTE REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i r...

Beogradsko dramsko p

Beogradsko dramsko pozorište - KARTE REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017. ...

Atelje 212 – KARTE

Atelje 212 – KARTE Repertoar za OKTOBAR 2017   СЦЕНА МИРА...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - KARTE -REP

SLAVIJA - KARTE REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01...

ZVEZDARA TEATAR - KA

  ZVEZDARA TEATAR - KARTE REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i r...

Prijatelji sajta

  • Pančevo Life Style - Urbani vodič kroz Pančevo
  • Bard Marketing
  • Citi Van
  • Favi