Beyonce – Kombank Arena

Pop diva Beyonce u Kombank Areni

The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ

Turneja 2013. počinje 15. aprila koncertom u Beogradu,
u Kombank Areni

Ulaznice u prodaji…

Ponedeljak, 15. Apr 2013 u 20:00h.

Najpoznatija pop diva današnjice Beyoncé počinje svoju evropsku i svetsku turneju The Mrs. Carter Show World Tour upravo u Beogradu, 15. aprila u Kombank Areni.
Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, pored Beograda obuhvatiće Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijonse će takođe kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu.

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.
Posle fantastičnog, istorijskog nastupa na sinoćno održanom Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show u Nju Orleansu, Bijonse zvanično počinje sa turnejom, prvom posle I AM…WORLD TOUR iz 2009. godine, donoseći novu produkciju ravnu remek delu.

Fanovi mogu da posete Beyhive Blog na sajtu www.beyonce.com i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji, VIP pakete i dr.

Za članove fan kluba biće u prodaji od srede, 6. februara (od 16h) preko sajta www.beyonce.com.

Ulaznice u pretprodaji od petka, 8. februara moći će da se nabave na sledećim prodajnim mestima: Dom Omladine,Ušće Shopping centar, Kombank Arena, Bilet Centar kao i preko sajta www.eventim.rs

Na svim prodajnim mestima, ulaznice će biti moguće nabaviti od 11. februara.

Detaljna lista turneje kao i informacije o prodaji ulaznica na svim teritorijama, dostupna je na www.beyonce.com

Poslednja turneja Bijonse bila je neverovatno uspešna i našla se na prvom mestu Bilbordove liste najposećenijih turneja. I AM…WORLD TOUR videlo je preko 1.1 miliona fanova i obuhvatila je više od 100 nastupa u 32 zemlje širom sveta.

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Kritičari konstantno hvale njene energetične nastupe koji je ličnim stilom  izdvajaju kao pevačicu budućnosti. “Bijonse oduzima dah svojom potrebom da zabavi,” rekao je Ben Ratlif iz New York Timesa dok je Šandal Eustace iz Vancouver Sun-a dodala ”Bijonse spaja teatralnost i muzičko izvođenje tako lako demonstrirajući njene mnogobrojne talente”.

Organizatori koncerta u Beogradu su Adria Entertainment i Arena Beograd.

Globalni pokrovitelj koncerta je PepsiCo.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!