Dino Merlin – Štark Arena

Dino Merlin

Štark Arena , Beograd

PUŠTEN JE PRODAJU DODATNI KONTIGENT ULAZNICA KONCERTE DINA MERLINA ZA 18.11. I 19.11.

IMA SJAJNIH KARATA ZA PRODAJU 😊!!!

 

 

Štark Arena , Beograd

22. novembar 2023, sreda 20:30

Do sada neviđena pomama i nezaustavljiva “Merlinomanija” zavladala je u Beogradu, ali i čitavoj Srbiji zbog najavljenih koncerata Dina Merlina. Čuveni umetnik iz Sarajeva u rekordnom roku potpuno je rasprodao prva tri koncerta u beogradskoj Areni (18. i 19. i 21. novembra).
Zabeleženi su ogromni redovi ispred Arene i na mnogim prodajnim mestima jer su fanovi satima čekali u redu da dođu do ulaznice za spektakl ovog najtraženijeg izvođača na Balkanu.
Na radost mnogih koji nisu stigli na vreme da nabave ulaznice, upravo je objavljen i četvrti koncert koji će biti već u sredu, 22. novembra u Štark Areni. Ulaznice će biti u prodaji od petka 04.8.
Ovo će biti deveti put u karijeri da je Dino Merlin potpuno i u rekordnom roku rasprodao najveću arenu u srpskoj prestonici.
Bez i jednog plakata i bez ikakve reklame osim objave datuma koncerta na društvenim mrežama i u medijima, sarajevski muzički čarobnjak postiže rekord za rekordom, trijumf za trijumfom. Uspeh na box office-u krunski je dokaz kvaliteta u zabavnoj industriji, a Dino Merlin, u korak sa svetskim trendovima, svakodnevno pokazuje i dokazuje koliko je zaista postao nedostižni muzički superstar nakon 40 godina karijere.
Publika je davno prepoznala taj njegov X faktor, a ovaj vanserijski umetnik na svakom koncertu, iz godine u godinu, u želji da nadmaši samog sebe i zbog ogromnog poštovanja prema publici, svaki put podiže lestvicu svojih koncertnih spektakala koji će u decenijama pred nama ostati trajno svedočanstvo uspeha jednog našeg talentovanog muzičara u globalnom showbiznisu.
– Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta ozarena lica i da podelim ono što u meni tinja sve ove godine od našeg poslednjeg susreta, istaknuo je Dino Merlin zahvalan publici na tolikom poverenju i odzivu.

ORGANIZATOR/IZVOR: Digi Media Production d.o.o.

Ulaznice:
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.