RITAM NEREDA – Dom omladine Beograda

RITAM NEREDA - Dom omladine Beograda, Tiket Klub
RITAM NEREDA - Dom omladine Beograda, Tiket Klub

RITAM NEREDA

Dom omladine Beograda

Friday, 9. Oct 2015 u 20:30h.

Cena: 600 dinara

RITAM NEREDA – konačno u Beogradu!

Dugo očekivani koncert legendarnog novosadskog benda “Ritam nereda” biće održan u Beogradu, u petak 9. oktobra u sali Amerikana u Domu omladine

Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće  “Dot The Eye”, metal groove bend iz Beograda, zatim “Kolaps”, hardcore sastav iz Novog Sada, kao i naš najstariji aktivni punk bend, čuveni “KBO” iz Kragujevca. Očekuju se i mnogi drugi gosti iznenađenja. Ulazak publike će biti već od 20 časova.

Ulaznice po ceni od 600 dinara možete kupiti na prodajnim Eventima.

Dugo očekivani, jedanaesti po redu album novosadskih punk rock legendi, sastava “Ritam nereda” pod nazivom “To nisi ti”, objavljen pre nekoliko nedelja donosi 10 novih, svežih, uzbudljivih i brzih pesama u klasičnom maniru stare škole “Ritma nereda”. Težak i oštar zvuk, prepoznatljivi refreni, virtuozne, moćne deonice i vrlo kvalitetna produkcija, ovo izdanje čine obaveznim ne samo za brojne fanove benda, već i za sve ljubitelje čvrstog gitarskog zvuka.

“Ritam nereda” je jedan od najboljh, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punkom, metalom, hard coreom i najzžsćom rock snagom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su Put beznađa, Crno je sve, Ne, 10 godina, Hiljade, Sećanja, Heroj i mnoge druge moći ćete da doživite prvi put u sjajnom prostoru Doma omladine u Beogradu.

“Ritam nereda” je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima  tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava čijeg kultnog repertoara ćemo imati jedinstvenu priliku da se podsetimo u petak 9. oktobra.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (“Rollins band”) i Bill Gould (“Faith No More”), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. “Ritam nereda” beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su “Queens Of The Stone Age”, “Motorhead” i “Red Hot Chilli Peppers”.

Ritam nereda diskografija:

Oi Ain’t Dead        1989.
Nikog nema          1991.
Breaking              1993.
Pogo Live              1995.
Zvuci bola            1997.
999                      1999.
Poriv                    2002.
Exist to Resist      2006.
IX                        2007.
Paralelni svet       2010.
To nisi ti              2015.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.