Југословенско драмско позориште – ЛОРЕНЦАЧО на Ташмајдану – улазнице

 

Југословенско драмско позориште

ЛОРЕНЦАЧО на Ташмајдану 5. и 6. јула у 21ч -улазнице

 

Услед новонастале ситуације, промене епидемиолошке слике вируса COVID-19 и најновијих одлука медицинског кризног штаба и Владе Републике Србије од 29. јуна 2020. године, Град Београд је донео одлуку да се од вечерас обустави извођење представа на Ташмајдану.

 

Иако још увек нисмо у могућности да се сретнемо са публиком у позоришту, најављујемо дружење на отвореном током лета. На предлог Секретаријата за културу, сва београдска позоришта ће од краја јуна до краја јула своје представе изводити на стадиону Ташмајдан (манифестација почиње 25. јуна).

Југословенско драмско позориште ће на стадиону Ташмајдан извести представу ЛОРЕНЦАЧО Алфреда де Мисеа у режији Бориса Лијешевића 5. и 6. јула у 21ч.

Комад ЛОРЕНЦАЧО Алфреда де Мисеа заснован је на историјском догађају убиства фирентинског војводе Александра ди Медичија 1537. године. На отвореној сцени на Ташмајдану сјајне улоге извешће чланови Југословенског драмског позоришта Милан Марић, Марко Јанкетић, Миодраг Драгичевић, Бранислав Лечић, Слобода Мићаловић, Милена Васић, Петар Бенчина и Јоаким Тасић.
Представа ЛОРЕНЦАЧО изведена је и на Југословенском позоришном фестивалу „Без превода” у Ужицу где је освојила награду „Ардалион” за најбољи комад. Милан Марић проглашен је најбољим глумцем, док је Миодраг Драгичевић добио Награду „Ардалион” за најбољег младог глумца и Политикино признање „Авдо Мујчиновић”. Представа ЛОРЕНЦАЧО одушевила је публику и на Интернационалном театарском фестивалу у Клужу и на сцени театра ЗеКаеМ у Загребу.

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!