Vibes urban music festival 2013, Selah Sue – KOMBANK Arena

Selah Sue - KOMBANK Arena, Tiket Klub
Selah Sue - KOMBANK Arena, Tiket Klub

Vibes urban music festival 2013

Selah Sue

KOMBANK Arena

Ponedeljak, 23. Sep 2013 u 20:00h

VIBES

URBAN MUSIC FESTIVAL

BESPLATNO ZA ĐAKE I STUDENTE

U KOMBANK ARENI, 23. SEPTEMBRA

Osetite dobre vibracije u Kombank Areni, 23. septembra na novom muzičkom festivalu “Vibes”. Ideja za festival nastala je iz želje da se našoj publici predstave nove nade svetske muzičke scene među kojima je Selah Sue koja je već sa prvim albumom zavela milione slušalaca.

Organizatori festivala Kombank Arena, Sky Music i TV Pink koji teži da postane tradicionalan, u susret početku školske godine, poklanjaju svim đacima i studentima besplatne ulaznice.

Pored glavne zvezde Selah Sue, na festivalu “Vibes” nastupiće i devojka čija pesma “Stay Out” ovih dana ne silazi sa svih top lista, Nina Nesbitt. Listu izvođača upotpuniće svojom energijom i jedan od najpopularnijih domaćih bendova, SevdahBABY.

Pravo na besplatne ulaznice imaju svi đaci osnovnih i srednjih škola kao i studenti. Besplatne ulaznice se preuzimaju na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili Index na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank Arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije (knjižice, index).

 

Nova nada svetske muzičke scene, devojka sa neverovatnim glasom i talentom, Selah Sue (Sela Sju) dolazi u Kombank Arenu, 23. septembra.

Samo se jednim albumom, osvojila je svet. Njene pesme “Raggamuffin”, “Crazy Vibes” kao i “This World” koju je jedan od najpoznatijih svetskih brendova slatkiša, odmah uvrstio u reklamu svog proizvoda, bile su na svim top listima. Debi album “Selah Sue” prodat je u preko 720.000 kopija samo u Evropi dok je u Americi za samo nedelju dana od postavljanja, zabeleženo preko 400.000 downlodova. Odmah po pojavljiavanju, 2011. godine nagrađena je prestižnim priznanjima “European Border Breakers Award” i “Grand prix Constantin” a Rolling Stone magazine imenovao je za jednu od najkvalitetnijih novih pojava na muzičkoj sceni 2012. godine.

NAPOMENA:

Sve ulaznice kupljene za program Selah Sue su važeće za program „Vibes – Urban Music Festival“.

Svi studenti i đaci koji su kupili ulaznice za Selah Sue mogu dobiti povraćaj novca na prodajnom mestu gde su ulaznicu platili, a ulaznica  im može biti zamenjena za besplatnu  ulaznicu za VIBES muz.fest.uz obavezno davanje na uvid svoje važeće đačke ili studentske legitimacije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!