Narodno pozorište – Ulaznice – Repertoar za Novembar 2020.

  Narodno pozorište – Ulaznice Repertoar za Novembar 2020.     01. новембар НЕЧИСТА КРВ Борисав Станковић/Маја Тодоровић  Недеља, 01. новембар  20.00  Велика сцена 02. новембар ИЗБИРАЧИЦА […]