55 leta Kolibri sveta – KOMBANK Dvorana – nekadašnja Dvorana Doma sindikata – karte

 

55 leta Kolibri sveta – karte

KOMBANK Dvorana – nekadašnja Dvorana Doma sindikata

19:00, Sunday, 20. May 2018

  Један од најпопуларнијих дечјих хорских ансамбала, хор „Колибри“, обележиће 55. рођендан концертом под називом „55 лета Колибри света“. Њихов слављенички концерт биће одржан у недељу, 20. маја, са почетком у 19 часова, у Комбанк дворани.

            Као специјални гост и домаћин концерта наступиће глумац Иван Јевтовић, у чијем извођењу ће публика имати прилике да чује неке од највећих хитова из репертоара „Колибрија“, песме које старије генерације памте у извођењу Драгана Лаковића. Међу њима су „Заклео се бумбар“, „Разболе се лисица“, „Магаренце Њако“, „Ивин воз“, „Вуче вуче“, „Моја машта“ и многе друге.

            Хор „Колибри“, који поред песама, публика препознаје и по жутој боји мајица у којима наступају, основала је 1963. године Милица Манојловић, која је пуне 44 године водила овај ансамбл, усађујући малим певачима љубав према певању и музици уопште. На јубиларном концерту, хором ће дириговати Љиљана Ранђеловић, која са успехом негује препознатљиву кулутру певања и допадљиву интерпретацију, по којој је „Колибри“ био и остао препознатљив код нас, али и у свету.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!