UNICEF-ov dobrotvorni koncert: KOLIBRI I PRIJATELJI – Sava Centar – ulaznice

 

UNICEF-ov dobrotvorni koncert: KOLIBRI I PRIJATELJI

Sava Centar – ulaznice
Milentija Popovića 9, 11000 Beograd

UNICEF organizuje humanitarni koncert 13. novembra 2019. godine, sa početkom u 20 sati, u Sava centru kojim obeležava 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta. Na koncertu će nastupiti hor „Kolibri“ sa specijalnim gostima Nemanjom Radulovićem i Stefanom Milenkovićem sa pratećim muzičarima.

13 NOV 2019 SREDA, 20:00

UNICEF organizuje humanitarni koncert 13. novembra 2019. godine, sa početkom u 20 sati, u Sava centru kojim obeležava 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta. Na koncertu će nastupiti hor „Kolibri“ sa specijalnim gostima Nemanjom Radulovićem i Stefanom Milenkovićem sa pratećim muzičarima.

Celokupan prihod od prodaje ulaznica biće usmeren UNICEF-u za dalju podršku progarmu predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji, pod nazivom „Godine uzleta“. Ovaj program kreiran je sa ciljem da deca već u vrtićima usvajaju veštine za moderno doba, da uče kako da rešavaju probleme, kako da donose odluke i da stiču znanja iz različitih oblasti. Predškolsko vaspitanje predstavlja obrazovnu osnovu naše dece – svaka naredna faza obrazovanja oslanja se na uspeh ostvaren u tom uzrastu.

UNICEF, zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, javnim ustanovama i akademskom zajednicom stoga pomaže da se razvije jak sistem predškolskog vaspitanja i obrazovanja, koji će obezbediti jednak pristup mogućnostima za učenje na ranom uzrastu svakom detetu, posebno deci iz osetljivih društvenih grupa. Do 2022. godine, za primenu novih Osnova programa biće obučeno 12000 vaspitača, stručnih saradnika i direktora.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!