PRODAJA KARATA ZA: KK CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS I KK CRVENA ZVEZDA – ALBA

 

PRODAJA KARATA ZA: KK CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS I KK CRVENA ZVEZDA – ALBA

PRODAJA KARATA ZA ŽALGIRIS I ALBU OD PONEDELJKA

Pojedinačne karte za utakmicu 19.kola Crvena zvezda mts – Žalgiris i 20.kola Crvena zvezda mts – ALBA (odvojeno) biće puštene u prodaju u ponedeljak od 10 časova.

Košarkaši Crvene Zvezde mts po prvi put u istoriji Evrolige, biće domaćin dve utakmice „duplog kola“ najelitinijeg evropskog klupskog takmičenja. Dva nova spektakla u Evroligi, KK Crvena zvezda će organizovati  i odigrati u razmaku od samo 48 sati. 15. i 17. januara protiv Žalgirisa i nemačke ALBE!

Prvi u Beograd stiuže litvanski velikan ekipa Žalgirisa, koji je pobeđen u Kaunasu na jednom od najtežih terena u Evroligi u „Žalgirio Areni“.

Upravo od dramatične pobede nad zelenima, ekipa Crvene zvezde ušla je u narednih dva meseca u jednu od najboljih serija među svim klubovima Evrolige i zabeležila 7 pobeda u narednih 9 mečeva!

Zato je utakmica nad „zelenom šumom“ od izuzetne važnosti za crveno-bele koji se nalaze u gornjem delu tabele ove sezone jake Evrolige!

Puna „Štark Arena“ je nebrojeno puta do sada pokazala svoju snagu zajedno sa ekipom na terenu, i zato je glasna podrška sa tribina, posebno u ovom trenutku od izuzetne važnosti za igrače Crvene zvezde koji su i zvanično ekipa koja ima najbolju odbranu u Evroligi posle prvog kruga i 18 odigranih utakmica!

Nepuna dva dana kasnije u Beograd stiže veliki dužnik crveno-belih iz prvog dela sezone, ekipa ALBE iz Berlina!

Nije ni potrebno naglašavati, koliko bi trijumf u tom duelu, nakon utakmice sa Žalgirisom, značio u povoljnom raspletu za šampiona ABA lige i klub koji i ove sezone na najbolji način predstavlja Srbiju i region u Evroligi.

Crvena zvezda je nakon 18 kola, posebno zahvaljujući utakmicama u „Štark Areni“ među najgledanijim klubovima u Evroligi nakon prvog dela takmičenja! Zato pozivamo sve ljubitelje košarke, naše navijače, Zvezdaše da ispune „Štark Arenu“ u utakmicama koje će biti izuzetno teške i zahtevne jer se od našeg tima očekuju pobede u razmaku od samo 48 sati!

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!