Konoba 32 - Besplatna dostava hrane u Pancevu Restoran i picerija Konoba 32 Konoba 32 - Proslave i ketering

Ivan Bekjarev

Ivan Bekjarev, Tiket Klub

Ivan Bekjarev

Ivan Bekjarev (Beograd, 6. april 1946.) je srpski filmski i pozorišni glumac.

Detinjstvo

Roditelji Bekjarevog potiču iz Makedonije. Otac Georgi (Đorđe) je pred Drugi svetski rat došao u Beograd, a majka Radmila (poreklom iz Đevđelije) je u Beograd došla 1945. Ivanov otac je pre rata posrbio svoje prezime u Bećarević, ali ga je nakon Ivanovog rođenja ponovo promenio u Bekjarev, kako bi izbegao neprijatnosti pošto se tako prezivao šef beogradske Specijalne policije koja je sarađivala sa Nemcima tokom rata.

Ivanov otac je 1952. je službeno premešten u Kraljevo. Posle završteka osnovne škole, upisao je Šestu beogradsku gimnaziju, a zatim i Fakultet dramskih umetnosti. Zajedno sa njim su studirali Josif Tatić i Milan Gutović.

[uredi] Glumačka karijera

Prvu ulogu na filmu odigrao je 1967. godine, u filmu „Bokseri idu u raj“, gde je glavnu ulogu tumačio Mija Aleksić.

Slavu je stekao ulogom Vujkovića u TV seriji „Banjica“ (1984) i Stevice Kurčubića u TV seriji „Bolji život“ (1987, 1990).

Ivan Bekjarev je bio kandidat za narodnog poslanika na listi Pokreta snaga Srbije na izborima za Narodnu skupštinu Srbije 2007. Dugi niz godina Bekjarev se bavi pedagoškim radom, kao redovni profesor glume na Akademiji umetnosti BK gde je 2001. biran u zvanje vanrednog i 2006. u zvanje redovnog profesora.[1] Njegovi studeni bili su Milan Kalinić, Iva Štrljić, Aleksandra Balmazović, Danijel Nikolić.

 Filmografija

[сакриј]Filmografija glumca Ivana Bekjareva
God. Naziv Uloga
1960.-te
1967. Bokseri idu u raj Toma Grković
1968. Sve će to narod pozlatiti
1968. Sajam na svoj način
1968. U raskoraku
1969. Akvarijum
1969. Obična priča
1969. Put gospodina Perisona
1969. Obično veče
1969. Leći na rudu
1970.-te
1970. Srbija na Istoku
1970. Krunisanje
1970. Protekcija Mladen Đurić
1970. Levaci Mladić
1971. Kapetan iz Kepenika
1971. Sve od sebe
1972. Roman sa kontrabasom
1972. Slava i san
1972. Ne gazite muskatle
1972. I Bog stvori kafansku pevačicu Živko
1973. Poslednji
1974. Manifest za slobodu
1974. Otpisani Cane Kurbla
1974. Otpisani Cane Kurbla
1975. Đavolje merdevine (serija)
1976. Džangrizalo Direktor hotela
1977. Crni dani
1977. Više od igre (serija) Novinar
1978. Pučina
1978. Profesionalci (serija)
1978. Povratak otpisanih Cane Kurbla
1979. Sumnjivo lice Milisav
1979. Kost od mamuta (TV) Šef kuhinje
1979. Pripovedanja Radoja Domanovića (serija) Milan Pavlović „Zrak“/Špijun
1979. Gospodin Dimković Načelnik Avramović
1980.-te
1980. Bilo, pa prošlo (serija)
1980. Sunce
1980. Pruga na revolucijata
1980. Vruć vetar (serija) Golman …
1980. Odbrana Pere Todorovića
1983. Sumrak
1983. Marija, gde si…? (TV) Milutin
1983. Dani AVNOJ-a (serija)
1984. Otkos (serija) Dragan Stanić
1984. Banjica (serija) Svetozar Vujković
1985. U zatvoru Velja Stanić
1985. Džek pot
1985. Crveni i crni Direktor Zanini
1985. Život je lep Gitarista
1986. Kliment Ohridski (TV) Knez Boris
1986. Neozbiljni Branislav Nušić (TV) Branko Sekulić
1986. Srećna nova ’49 Inspektor vo Subotica
1986. Dobrovoljci Novinar
1986. Lovac protiv topa
1986. Misija majora Atertona (serija)
1986. Odlazak ratnika, povratak maršala (serija) Crnoberzijanac
1986. Krstaški rat u Jugovcu
1986. Medved 007
1986. Šmeker Oficir
1987. Ivanov (TV) Borkin
1987. I to se zove sreća (serija) Kole
1988. Roman o Londonu (serija)
1987-1988. Bolji život (serija) Stevan Kurčubić
1988. Cetrdeset osma – Zavera i izdaja (serija) Sidorović
1989. Boj na Kosovu Paramunac
1989. Ranjenik (serija) Četnički komandant
1989. Mister Dolar (TV) Gospodin predsednik kluba
1989. Bolji život Stevan Kurčubić
1990.-te
1990. Kolubarska bitka
1990. Sumnjivo lice (TV) Jerotije Pantić – Sreski kapetan
1990. Hajde da se volimo 3
1990. Ljubav je hleb sa devet kora
1991. Tuce svilenih čarapa
1991. Noc u kući moje majke Bata Dobrica
1991. Srpkinja Dobrilin otac
1990-1991. Bolji život 2 (serija) Stevan Kurčubić
1991. Mala Inspektor
1992. Knedle sa šljivama (TV) Sima
1992. Juriš na skupštinu Jelenko Bidžić
1992. Volim i ja nerandže… no trpim (serija) Spasa
1992. Prvi put s ocem na jutrenje (TV) Krsta
1994. Želja zvana tramvaj (TV) Lažni kontrolor
1994. Teatar u Srba (serija)
1993-1994. Srećni ljudi (serija) Boško Despotović
1995. Sve će to narod pozlatiti (TV) Gazda David – Meandžija
1995. Kraj dinastije Obrenović (serija) Boža Maršićanin
1996. Cao inspektore, 5 deo Stojče ‘Mafiment’
1996. Dobro veče, deco (serija) Tika Atletika
1995-1996. Srećni ljudi 2 (serija) Boško Despotović
1997. Kanal mimo (serija)
1997. Buđenje proleća Boris, trener
1998. Dosije 128 (TV) Drug Riste
1998. Knez Mihailo
1998. Bure baruta Čovek u autobusu
1999. Mejdan Simeuna Đaka (TV) Turčin na konju
2000.-te
2000. Pronalazači (TV) Janko
2000. Tajna porodičnog blaga Velja Valjarević
2000. Il Furto del tesoro
1998-2001. Porodično blago (serija) Velja Valjarević
2001. Den Serbiske dansker (TV) Kravtsov
2002. I Banchieri di Dio
2003. Siroti mali hrčki 2010 Stari ministar
2003. Il Papa buono
2004. Jelena (TV serija) (serija)
2004. Poklon za sanju
2004. Karađorđe i pozorište narator
2005. Flert policajac
2005. E ridendo l`uccise
2005. Zvezde ljubavi Rista
2006. Ljubav, navika, panika Marko
2006. Optimisti šef kazina
2008. Die Rote Zora recepcionar
2008. Gorki plodovi Mucula
Povezane teme:

*

    Pratite nas

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - REPERTOAR

SLAVIJA REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01. OKT. ...

ZVEZDARA TEATAR - RE

  ZVEZDARA TEATAR REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i rezervaci...

ADIL - Sava Centar

ADIL  17. novembar 2017 Sava Centar Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1700 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

MARIZA - Ulaznice -

MARIZA - Ulaznice Sava Centar 20:30, Thursday, 7. Dec 2017 Karte: ...

SLAVIJA - REPERTOAR

SLAVIJA REPERTOAR POZORIŠTA ZA OKTOBAR 2017. KARTE!!! 01. OKT. ...

ZVEZDARA TEATAR - RE

  ZVEZDARA TEATAR REPERTOAR ZA Oktobar 2017.  Informacije i rezervaci...

ADIL - Sava Centar

ADIL  17. novembar 2017 Sava Centar Cene ulaznica: 1000, 1200, 1500, 1700 ...

POZORIŠTE NA TERAZI

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA REPERTOAR ZA OKTOBAR 2017.   Петак, ...

Prijatelji sajta

  • Pančevo Life Style - Urbani vodič kroz Pančevo
  • Bard Marketing
  • Citi Van
  • Favi