Rundek Cargo Trio – Barutana

Star(t)leta - Muzej vazduhoplovstva - Beograd, Tiket Klub
Star(t)leta - Muzej vazduhoplovstva - Beograd, Tiket Klub

Rundek Cargo Trio

Barutana

12. i 13. juna 2015

Cena: 1200 din

Rundek Cargo Trio vraća se pred beogradsku publiku koncertima 12. i 13. juna u “Barutani” gde će promovisati svoj novi CD album “Mostovi”, koji će izdati u Srbiji promoterska kuća Long Play.

“Kreće akcija zvana ‘Mostovi’… izlazak albuma, koncerti, bine, druženja… čuda sva…!!!”, poručuju gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić.

Long Play zvanično objavljuje “Mostove” 25. maja – od tog dana disk se može dobiti isključivo uz kupljenu ulaznicu, za neki od dva beogradska koncerta, koja košta 1.500 dinara. Kupovina CD+ulaznice ići će samo na glavnim Eventimovim prodajnim mestima – blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, Bilet servisu na Trgu Republike i u Šoping centru “Ušće”.

Uz to, za koncerte Rundek Cargo Trija u beogradskoj “Barutani” do 25. maja trajaće pretprodaja samo ulaznice (bez CD-a) koja košta 1.200 dinara, preko mreže Eventim.

CD “Mostovi” pojaviće se u redovnoj prodaji tek nakon koncerata 12. i 13. juna u beogradskoj “Barutani”.

Rundek Cargo Trio kao najavu svog drugog albuma objavio je početkom aprila singl “Don Juan”. Na “Mostovima” biće i raniji singl “Midnight Calypso”, koji je trio već nebrojeno puta zasvirao pred publikom. Prvi album Rundek Cargo Trija bio je “Plavi avion” (2010).

“Pjesma ‘Don Juan’ nastala je kao song za istoimenu plesnu predstavu i bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što povezujemo s tim mitskim zavodnikom iz Sevilje, a doživjeli smo i doživjele u vlastitom iskustvu”, objašnjava Darko Rundek.

Duboku simboliku ostatka “Mostova” Duco, Isabel i Darko otkriće nam u potpunosti za nekoliko nedelja kada se album bude pojavio u celosti.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!