SOLOMUN – ATRIJUM, Beogradski Sajam

SOLOMUN - ATRIJUM, Beogradski Sajam
SOLOMUN - ATRIJUM, Beogradski Sajam
SOLOMUN - ATRIJUM, Beogradski Sajam
SOLOMUN – ATRIJUM, Beogradski Sajam

SOLOMUN

ATRIJUM, Beogradski Sajam

Friday, 3. Jul 2015 u 22:00h

Cena: 1200 dinara

Vip: 2500 din.

Čuveni nemački DJ i producent i čovek magičnog zvuka, Solomun, stiže u Beograd 3. jula kada će nastupiti u atrijumu Beogradskog sajma!

Posle 3 godine čekanja, Beograđani će ponovo imati priliku uživo da čuju i vide ovog maga za DJ pultom rođenog u Bosni, a žurka na kojoj će nastupiti samo je deo party koncepta koji će uneti revoluciju u beogradski klupski život. Stay tuned.

Malo je reći da je domaća publika oduševljena dolaskom DJ-a i producenta Mladena Solomuna, koji je već duže vreme na samom vrhu svoje muzičke karijere. Nakon što su domaći muzički portali objavili vest o gostovanju ovog fenomenalnog umetnika u srpskoj prestonici, internet je preplavilo more pozitivnih komentara, a njegov popularni set iz Boiler room-a dostigao je preko 1.100.000 pregleda!

Solomun je svojom produkcijom, remiksima i nastupima zaludeo ceo svet u poslednjih nekoliko godina, a takođe je vlasnik jednog od najprestižnijih lejblova na svetu pod nazivom “Diynamic music” za koji su izdavali mnogi poznati svetski producenti kao što su H.O.S.H, David August, Stiming i mnogi drugi. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih house i deep producenata na svetu. Zanimljivo je da je Mladen Solomun rodjen 1975. godine u Bosni i Hercegovini, a odrastao u Hamburgu. Pored „Diynamic records“ etikete, Mladen je vlasnik još jedne, nešto više eksperimentane, izdavačke kuće pod nazivom „2DIY4“.

Osvojio je mnogobrojne nagrade počevši od 2011. godine kada je njegov remix Noir&Haze-Around proglašen za remix godine, a već 2012. godine proglašen je najboljim DJ-em od strane Mixmaga. Iste godine Groove Magazine i DJ Awards Ibiza proglasili su ga najboljim producentom. Tokom godina njegova popularnost je rasla, pa shodno tome od 2012. na Ibizi organizuje „Diynamic Neon Nights“ žurke u klubu Sankeys, kao i „Solomun+1“ u poznatom klubu Pacha. Do 2014. postao je vlasnik EGO kluba u Hamburgu, na koji je mnogo ponosan. Mladenova muzika je inspirisana različitim žanrovima od R&B zvuka, preko Funk-a, Soul-a, Hip Hop-a, najviše Disco zvuka, do ’80-ih. Njegov stil opisan je kao: „house muzika, ali sa dubokom, ultra funky bass linijom, euforičnim melodijama i emotivnim vokalima koji se smenjuju“. Umetnik u produkciji, čarobnjak u miksovanju, njegova muzika se celom svetu uvukla pod kožu. Kaže da svoj posao radi sa velikom strašću i emocije prenosi na publiku kroz izbor traka koje pušta u setovima, a kada su ga za intervju pitali da li su balkanski koreni uticali na njegovu muziku, odgovorio je: „Možda jesu, odrastao sam uz folk muziku sa Balkana, kao i uz pop. Ne znam koliko je tačno ona uticala na moju produkciju, ali je definitivno uticala na moj stil djuskanja, haha“.

Solomunov nastup u u atrijumu Beogradskog sajma desiće se u okviru novog party koncepta čije detalje ćemo uskoro otkriti.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!