“#STARFEST” – ulaznice Beogradski sajam, Hala 3

 

“#STARFEST” – ulaznice

Beogradski sajam, Hala 3

11.02.2022. u 17h

Za prodaju ulaznica sa promo kodom potrebno je da unesete KOD kupca u polje obeleženo crvenom bojom na slici u prilogu, i pojaviće vam se cena 1200 rsd za regularne ulaznice.

Muzički spektakl na Sajmu: Nucci, Sergej Pajić, Crni Cerak i mnogo drugih mladih zvezda

Miljenici mlađe populacije, poznate muzičke zvezde u Srbiji i regionu, Nucci, Sergej Pajić, Crni cerak i još mnogi drugi nastupiće zajedno 11. februara na beogradskom Sajmu.

Muzički spektakl će biti održan u Hali 3 od 17 časova, a ljubitelji zvuka nove generacije slušaće hitove koji broje više miliona pregleda na Jutjubu (Youtube) i TikToku.

Jedan od najpoznatijih repera mlađe generacije Nucci otpevaće svoje hitove “BeBo”, “Uđi na WA”, koja je trenutno njegova najslušanija pesma sa više od 20 miliona pregleda, dok će pobednik Pinkovih zvezdica i jedan od najvećih tinejdž zvezda u regionu Sergej Pajić otpevati “Naše leto”, “Uspavanka”, Kad podivljam” i ostale poznate numere.

Momci pod pseudonimom “Crni Cerak”, lokalna trep ekipa, čiji su bitovi i rime počeli da se slušaju preko telefona po gradskim ćoškovima, a sada širom najpopularnijih klubova u Srbiji i dijaspori, izvešće između ostalog i pesmu  “CC#2” koju su objavili za hit projekat “Južni vetar”.

Za ovaj muzički spektakl na Sajmu može se kupiti karta na Tickets.rs  od srede 29. decembra do 31. decembra u 14. Časova, po promotivnoj ceni od 1200 dinara. Zatim cena ulaznice će biti 1900 dinara do dana koncerta.

Poznati izvođači, iako mladi, stekli su veliku popularnost među mlađom populacijom zbog drugačijeg zvuka koji su ponudili, a njihovi singlovi vremenom su postali slušani na muzičkim platformama i poznatim klubovima.

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.