Oscar Mulero – Drugstore

Oscar Mulero - Drugstore, Tiket Klub
Oscar Mulero - Drugstore, Tiket Klub
Oscar Mulero - Drugstore, Tiket Klub
Oscar Mulero – Drugstore, Tiket Klub

Oscar Mulero

Drugstore

Friday, 28. Nov 2014 u 23:00h

Španska tehno inkvizicija: OSCAR MULERO u Beogradu!

Klub Drugstore, 28. novembar 2014

DJ i producent koji je zakucao Španiju na tehno mapu sveta, Oscar Mulero, 28. novembra nastupa u beogradskom klubu Dragstor. Na lajnapu uz Mulera nalaze se i dobro poznati lokalni predstavnici nemilosrdnog tehno zvuka, Filip Xavi i Mirko Lazarević.

Svako ko sebe smatra poznavaocem tehno muzike zna za njegovo ime. Čak i oni koji ne prate

aktivno svetsku muzičku scenu ali odlaze na žurke, čuli su njegove trake jer se godinama unazad nalaze na chartovima kako domaćih tako i inostranih DJeva koji posećuju Beograd. Kao DJ, Oscar Mulero vrlo uspešno hara kako evropskom, tako i svetskom elektronskom scenom čitavih dvadeset godina, a poslednjih deset se kroz brojna izdanja proslavio i kao izuzetno uspešan i talentovan  producent, stvarajući snažan, pulsirajući tehno. Kao da sve to nije dovoljno, Mulero je i osnivač i vlasnik dve sjajne i već uveliko etablirane muzičke etikete, WARM UP i Pole Recordings. Izvođači koje promoviše i sa kojima sarađuje su neki od najuspešnijih španskih DJeva, a kroz saradnju sa čuvenim britanskim Perc Trax, Mulerove etikete danas rade i sa imenima svetske scene od kojih suneki već poznati našoj publici: Perc, Surgeon, Jonas Knopp i mnogi drugi.

Sa još par prijatelja je tokom devedesetih vodio i kultni klub Omen u Madridu, za koji kaže da je biosjajno ali i naporno iskustvo jer je tada bio mlad i samo želeo da satima vrti muziku i da se zabavlja. O tome koliko je tehno bio „mali“ u Madridu u to vreme govori činjenica da kada su otvarali Omen nisu znali za uveliko poznati istoimeni klub u Frankfurtu koji je otvorio tata Sven Vath. Mulero je 1996. rame uz rame sa svojim muzičkim herojima Jeff Millsom, Richie Hawtinom i Laurent Garnierom, prvi put nastupio na tada tek trećem izdanju Sonar festivala. Sonar je od tada do danas prerastaou jedan od najkvalitetnijih i najmasovnijih događaja ovog tipa na svetu, a Oscar je u međuvremenu postao veliko svetsko ime i jedan od hedlajnera mnogih poznatih festivala i klubova.Njegov fantastični Boiler Room set na čuvenom holandskom Dekmatel festivalu ovog leta definitivno je zapalio publiku. Ništa manje se ne očekuje i 28. novembra u velikom klubu u Dragstoru kadaće kroz svoju energičnu selekciju i nemilosrdni miks iskonsko tvrdog tehno zvuka i basa izazvati beogradsku publiku da opravda svoju „berlinsku“ klabing reputaciju i ostavi srce na podijumu. Da li će se u Dragstoru pored domaće podrške koju čine Filip Xavi i Mirko Lazarević pojaviti i Dr Smoke,Mulerov alter ego vrlo eklektičnog muzičkog izbora, ostaje da saznamo na samoj žurci.

Nastup Oscara Mulera je jedan od najvećih bukinga u istoriji kluba Dragstor koji je u poslednjih par godina ugostio zavidni broj jako kvalitetnih DJeva, producenata i bendova sa svetske muzičke scene. Mulerovo gostovanje je prva u seriji velikih žurki kvalitetnog tehna koje će u predstojećoj klupskoj sezoni domaćoj publici predstaviti agencija Power Source Music.

Karte za Oscara Mulera nalaze se u pretprodaji na sajtu i prodajnim mestima Eventima po ceni od 690 dinara do 18.  novembra, kada će biti povećana na 890, dok će na vratima kluba cena iznostiti 1000 dinara.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!