RAVEOLUTION – ART DEPARTMENT & OXIA – Beogradski sajam

RAVEOLUTION - ART DEPARTMENT & OXIA - Beogradski sajam
RAVEOLUTION - ART DEPARTMENT & OXIA - Beogradski sajam
RAVEOLUTION - ART DEPARTMENT & OXIA - Beogradski sajam
RAVEOLUTION – ART DEPARTMENT & OXIA – Beogradski sajam

RAVEOLUTION – ART DEPARTMENT & OXIA

Beogradski sajam

Friday, 1. Apr 2016 u  23:00h

Cena:

Regularna cena Od 790,00 RSD

VIP Od 1.500,00 RSD

CLUBBING REVOLUCIJA SE NASTAVLJA – Art Department na Raveolution-u 1. aprila!

Beograd, 1. mart 2016. – Ljubitelji vrhunskog rejva i svi oni koji uživaju u pravom elektronskom zvuku i atmosferi velikih, svetskih žurki koji donose duh Ibize u Beograd, mogu da ubeleže 1. april u svoje event kalendare – pravo na Beogradski sajam stiže legendarni Art Department i Oxia, uz domaću podršku Kristijana Molnara i Alternative, a sve to u sklopu Raveolution-a – audio-vizuelnog spektakla nove generacije, koji je po izboru srpskih klabera proglašen najboljom žurkom 2015. godine!

Raveolution je u julu prošle godine na Beogradskom sajmu ugostio Mladena Solomuna i, kao što samo ime žurke govori, uneo duh revolucije u noćni život glavnog grada. Osim odlične muzike, svi posetioci su uživali u audio-vizuelnom spektaklu koji je potrajao do jutra, a beogradski klaberi i dalje prepričavaju detalje provoda i željno iščekuju nastavak. Raveolution se ove godine pobrinuo da serijom događaja u nekoliko gradova u Srbiji „zagreje“ klabere pred glavni događaj koji će se desiti u julu 2016, a prvo zagrevanje čeka nas upravo 1. aprila na Sajmu.

ART DEPARTMENT

Ukoliko je sudeći po žurci zagrevanja, u julu definitivno možemo da očekujemo pravi spektakl, s obzirom na to da serijal warm up događaja otvara niko drugi do Art Department. Ovaj elektronski duo široj publici je postao poznat 2010. godine, kada je njihov prvi singl „Without You“ proglašen trakom godine na Resident’s Advisor-u i zauzeo prvo mesto na Beatport dodeli nagrada 2011. Vrtoglavi uspeh dvojca iz Kanade ovde tek počinje – svoj prvi album „The Drawing Board“, koji je kritika ocenila kao „remek-delo elektronike“, izdaju za prestižnu kuću Crosstown Rebels. Izdvajaju se i ostali hitovi poput „Touch you Gently“, „Catch You by Surprise“ i „I C U“ i od tada ne prestaju da nižu vrtoglave uspehe – postaju CircoLoco rezidenti kluba DC10, a nastupali su i po drugim prestižnim klubovima i festivalima, kao što su Ultra Music Festival, EDC, BPM i Coachella, a domaća publika je imala priliku da ih čuje i na Exit festivalu. Njihov novi album „Natural Selection“ pušten je u novembru 2015, kada dvojac razdvojeno kreće na svetsku turneju. Sa albuma se odmah izdvojio singl „Crazy“, za koji je remiks uradio i Jamie Jones.

OXIA

Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. “Domino”, “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin samo su neki od hitova ovog Francuza koji pravi svoju muziku još od 1991. godine. Svoje singlove i remikse izdavao je za

Goodlife, Noir Music, Terminal M, Intec i mnoge druge, a Beograd opisuje kao “drago mesto zločina” na kome uvak napravi žurku za dugo sećanje i prepričavanje.

KRISTIJAN MOLNAR

Domaćoj publici ne treba posebno predstavljati Kristijana Molnara, jednog od najvećih promotera elektronske muzike u Srbiji. Dobro poznati autor Christalization Radio Show-a koji se emituje na AS radiju svakog četvrtka, nastupao je na svim značajnijim domaćim festivalima poput Exit-a, Love Fest-a i MAD, a stanovnici glavnog grada su imali priliku da u njegovim setovima uživaju u najboljim prestoničkim klubovima, kao što su The Tube, 20/44, Drugstore, KC Grad i mnogi drugi. Trenutno radi na petoj sezoni emisije i pušta muziku širom Srbije.

ALTERNATIVA

Iako su kao dvojac tek nedavno proslavili prvi rođendan, i to žurkom za pamćenje u klubu The Tube, Alternativa su već postal miljenici prestoničke publike. Njihov alternativni zvuk, varijaciju izmedju deepa i techna, pomešanih sa dobrim gruvom techhouse-a i progresivnih melodija, imali su priliku da čuju posetioci klubova kao što su The Tube, Mladost, Monsun, KPTM i ljubitelji festivala poput Exit-a, Uranak festivala i AKTO festivala u Makedoniji, a naročito su ponosni na svoje setove sa serijala žurki Sunday Beat.

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house I techno zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Prošlogodišnji Raveolutionproglašen je za najbolju žurku 2015. godine ne samo zbog odličnog seta Mladena Solomuna i fantastične zvučne i scenske postavke, već najviše zbog odlične atmosfere koju su napravili gradski ljubitelji kvalitetnih žurki.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!