ZARDONIC – Drugstore

ZARDONIC

 – PROMENA DATUMA I LOKACIJE

Nastup venecuelanskog electro-metal DJ-a Zardonica zbog tehničkih razloga biće premešten iz Hale sportova u klub Drugstore u Beogradu.

6. Oct 2017 u 21:00h 

Venecuelanski electro/dance/metal DJ i producent Zardonic nastupiće 7.oktobra u Hali sportova u Beogradu!

Ulaznice su u pretprodaji od utorka, 18.aprila po cenama od 1200 i 2500(VIP) dinara. Od 1.juna do 1.septembra ulaznice za parter prodavaće se po ceni od 1500, a nakon toga po ceni od 1800 dinara.

Ikona, inovator, izvanredan performer, Federico Agreda Alvarez je multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom one man DJ projektu Zardonic. Njegov zvuk u osnovi je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih“ vokala.

Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim – maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svetu! Dostigao je sam vrh Beatport Drum & Bass liste i liste najprodavanijih Hard Rock & Metal albuma na Amazonu. Objavljivao je albume za „OWSLA imprint“ (Skrillex), „Planet Human“ (Dieselboy) i “Big Riddim Recordings“ (AK1200) a nedavno je potpisao za multi-platinastu izdavačku kuću „eOne Music“. Radio je remikse za „Nine Inch Nails“, „Pop Evil“, „Gorgoroth“, „Semargl“, „Crossfaith“, „The Qemists“, njegove remikse koristili su Heavygrinder, Black Sun Empire, Neonlight, State Of Mind, Evol Intent, Counterstrike, The Outside Agency, producirao je debi album “Freakshow” grupe American Grim kao i povratnički album legendarnog “Eve to Adam”.

On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“ kako kažu Hypetrap i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billoard-u. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.

U okviru svoje velike svetske turneje, ovog oktobra posetiće i Srbiju! „Veoma sam uzbuđen što dolazim u Beograd! Kako sam ranije najavio, turneju u junu nastavljam u Evropi i veoma se radujem što ću imati prilike da se upoznam i sa vašom publikom“ kaže Agreda i poručuje: „Jedva čekam da dođem u Beograd, ljudi, nemojte to da propustite, napravićemo đavolski dobru žurku!“

Agreda je bez sumnje neko ko pomera granice, menja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mejnstrim i andergraund scene, nikada ne robujući pravilima. Kao takav, jedan je od pionira zvuka koji se smatra budućnošću muzike. Zato nipošto ne treba da propustite priliku da ga čujete u Hali sportova 6.oktobra!

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!