ŠURENJE – Fabrika Novi Sad

ŠURENJE - Fabrika Novi Sad, Tiket KlubŠURENJE - Fabrika Novi Sad, Tiket Klub
ŠURENJE - Fabrika Novi Sad, Tiket Klub
ŠURENJE - Fabrika Novi Sad, Tiket KlubŠURENJE - Fabrika Novi Sad, Tiket Klub
ŠURENJE – Fabrika Novi Sad, Tiket Klub

ŠURENJE

Fabrika

Novi Sad

Friday, 20. Mar 2015 u 22:00h

Cena ulaznice: 800 dinara, Vip 2000 dinara

DROP SENSEI PREDSTAVLJA: ŠURENJE State Of Mind (SOM Music, Blackout, Viper / NZ) / Tekitoka (Dirty Beatz, LED / CRO) – 3. Drop Sensei rođendan – 20.03.2015. – SKCNS Fabrika Novi Sad

Sa zadovoljstvom i ponosom vam predstavljamo STATE OF MIND, legendarni “drum and bass” dvojac sa Novog Zelanda, koji je kruna našeg trogodišnjeg rada, truda i ulaganja u ljubav prema “drum and bass” muzici!

U petak 20. marta publika će imati jedinstvenu priliku da čuje jedan od najpoznatijih dvojaca drum and bass muzike u Novom Sadu, na njihovom prvom nastupu u Srbiji.

Ceo događaj će se dokumentovati video zapisima kao “after video, koji će se postaviti na zvanični Drop Sensei Youtube kanal (http://youtube.com/dropsensei/).

Četiri godine posle nastanka, 2009. godine State of Mind osnuje svoju izdavačku kuću. SOM Music je kuća za producente i umetnike kao što su: Nymfo, Black Sun Empire, Spinline, Jade, Mindscape, Dose, Borderline, Trei, Neonlight, Disphonia…
State of Mind je izdao svoj prvi album 2006. godine pod nazivom “Take Control” na Uprising Records, takođe glasovima publike dobili su nagradu “Breakthrough Artists of the year” i nominaciju za prestižnu muzičku nagradu “NZ Music Award”.
U martu 2009. godine izdaju svoj drugi album “Faster than Light” na svojoj SOM Music etiketi.
Treći album pod nazivom “Nil By Ear” premijerno je objavljen u aprilu 2011. godine gde dostiže peto mesto na NZ Charts. Takođe ovaj album je bio nominovan za “NZ Music Award”.
Posle više od 10 godina postojanja i uspešne , State of Mind su sada članovi Blackout izdavačke kuće iza koje stoje legendarni Black Sun Empire, gde su u aprilu 2014. godine izdali svoj četvrti album pod nazivom “Eat the Rich” koji je osvojio nagradu za najbolji album iste godine na “Drum and Bass Arena Awards”.

U petak, 20. marta, State of Mind će oduševiti novosadsku publiku sa svojim velikim hitovima, a i najsvežijem neurofunk pesmama, koje će se premijerno čuti na ovom događaju.

Momcima iz SOM će se pridružiti i hrvatska predstavnica tvrđeg zvuka: TEKITOKA, jedna od pokretača jednog od najvažnijih “drum and bass” događanja u Hrvatskoj, DNB Konferencije, koja jednom godišnje spaja sve aktivne hrvatske producente, DJ-eve i promotere na jednom mestu, prezentujući njihov rad i zvuk. Članica je Dirty Beatz kolektiva iz Zagreba i LED kolektiva (Beat Svega programa) iz Karlovca, koji su ugostili imena poput: Billain, Mefjus, June Miller, DLR, L 33.

Pored međunarodnih zvezdi večeri, nastupaće i Yebiggah iz Beograda, koji svaki put uspe da iznenadi publiku sa odličnom i raznovrsnom selekcijom.

Domaćini događaja Bozne, Leol i Rokster će predstaviti široku lepezu drum and bass zvuka: od dubokih bas linija, do veselih, melodičnih rolera.

Događaj će se ukrasiti i sa vizualizacijama na velikom platnu, za koje će biti zadužen VJ Witness iz Pančeva – trenutno najtraženiji VJ na ovim prostorima.
Već tradicionalno, događaj će na mikrofonom pratiti jedan od najboljih MC-eva u Srbiji, a i šire: MC BOJAH iz Beograda.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!