ŠURENJE – Fabrika

ŠURENJE - Fabrika, Tiket Klub
ŠURENJE - Fabrika, Tiket Klub
ŠURENJE - Fabrika, Tiket Klub
ŠURENJE – Fabrika, Tiket Klub

ŠURENJE

Fabrika

Saturday, 31. Oct 2015 u 22:00h

Cena: 800 dinara

ŠURENJE – MASK&BAL – EATBRAIN NIGHT – MINDSCAPE (HU) / JADE (HU) / L 33 (BUG) – SKCNS FABRIKA NOVI SAD – 31. OKTOBAR 2015.

—————————————————————————————————

Prvi “Eatbrain Night” u Srbiji i ovom delu Evrope je dokaz da organizacija Drop Sensei želi i može da napreduje u promociji Drum & Bass muzike na ovom podneblju!
Prvenstveno, ovaj događaj je otvaranje nove 2015/2016. sezone Šurenja, ali je ujedno i Maskenbal s obzirom da je 31. oktobar Noć Veštica.

www.dropsensei.com

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/114324215574211/

___________________________________________________

DROP SENSEI predstavlja:

MINDSCAPE (HU)

Gergelj Šašvari aka Mindscape, je jedan od glavnih producenata poreklom iz uspešne dnb scene Mađarske, domovine producenata kao što su Chris.SU, SKC, Jade, Zero Method…
U 2003. godine osnovao je trio a nekoliko godina kasnije počeo je solo projekat. Debitantski album je izašao 2007. godine pod nazivom “Black Lotus”, na kojem je sarađivao sa Chris.SU-om, Jade-om i legendarnim Ryme Time-om, na “Citrus Recordings”.
LP ga je odveo na viši nivo, njegovi energični, ali i duboki i minimalni setovi, uzdrmali su celu Evropu, Australiju i Novi Zeland.
Tokom svojih plodnih godina na sceni postao je uticajan, sarađivao, remiksovao i bio remiksovan sa imenima kao što su Cause 4 Concern, Gridlok, Break, Audio, Dose, Noisia i td.
Nakon izdanja u producentskim kućama kao što su Commercial Suicide, Subtitles, Eatbrain, Bad Taste, Citrus, pojavljuje se na svetski poznatom mixu “Nightlife – Volume 5” ( Andy C ) sa trakom “Bounce”, trenutno završava treću, SF tematski album pod imenom “Martian Chronicles” na Commercial Suicide.

JADE (HU)

Sinonim za neurofunk – Simon Gabor aka Jade, u DNB je od ranih 2000-tih, ostavljajući trag na legendarnim lejblovima kao što su Moving Shadow i Black Sun Empire Recordings. Kroz njegova prva izdanja, i kontinuirani rad do kraja decenije, Jade je pionir u nastajanju neurofunk-a i još uvek pronalazi svoj identitet kroz njega. Jade-ov unikatan i agresivan stil doneo mu je mesto pored nekih najboljih dnb producenata a njegovo impresivno umeće kao DJ omogućilo mu je da se predstavi i van granica Mađarske.
Trake kao što su “Got Lost” sa Matt U i “Unexist” predstavljaju njegov rani rad i zvuk a vajb nepogrešiv. U 2009. godini izdaje svoj debitantski album – Venom LP na Citrus Recordings – moćna zamisao koja je predstavila zvuk Budimpešte svetu. Trake kao “No Cure” i “Venom” sa Rymetyme-om nastavljaju da definišu neurofunk žanr kao večni klasici – obavezna lektira kroz drum and bass edukaciju.
Od 2011. godine kreće globalna dominacija, sa njegovom etiketom “Eatbrain” – vizionarska misija koja razara klubove širom sveta. Sa jedistvenom estetikom i stručnom selekcijom kreativnog Jade-a, Eatbrain vrlo brzo raste u globalni pokret u dnb zajednici, a podršku imaju od najboljih. U samo par kratih godina, Eatbrain je izdao muziku producentima kao što su Mefjus, Mindscape, Black Sun Empire, State of Mind i Neonlight, a podržava pridošlice kao što su NickBee i Teddy Killerz i mnoge druge… Jasno je, u ovom trenutku, da će Jade nastaviti da kreira put dnb-a u godinama koje dolaze.

L 33 (BUG)

Tokom proteklih par godina, Dayan Kutsarov – L 33, njegove producentske sposobnosti, pomogle su da Bugarsku predstavi na svetskoj dnb mapi. Njegova impresivna prošlost je i na etiketama kao što su Program (RAM) Eatbrain, Rise audio, Titan, Citrus i Avantgarde.
Podržan od strane imena kao što su Andy C, Hype, Dillinja i mnogi drugi, ovaj mladi producent je neko na koga treba obratiti pažnju. Mnogo toga se očekuje od njega i njegovog specifičnog mračnog i futurističkog zvuka koji sigurno neće razočarati.

U 2013. godini, izdaje traku “Discrete” kao deo Andy C-eve “Nightlife 6” kompilacije i ona ga dovodi u potpuno novi nivo. Uključenost u RAM records-u pomogla mu je da izda debitantski singl na Andy C-evoj sub etiketi – Program.
2014. godina donela mu je veliki uspeh nakon izdavanja “Melt/Let Loose” na Addictive Behaviour.
Trenutno radi na novom materijalu za kuće kao što su Lifted Music i Eatbrain tako da 2015. godina sigurno obećava.
__________________________________________________________

Pored domaćina događaja koje čine Bozne, Leol i Rokster, žurku će upotpuniti mladi DJ Speaker Humpin’ iz Bijeljine i VJ Witness iz Pančeva !
__________________________________________________________

Cene karata:

 

*VIP ulaznica podrazumeva pristup posebno odvojenoj galeriji, gde svako ima mesta za odmor, sedenje, sa uslugom konobara i najbitnije, da se izbegne gužva. Pored toga, osoba sa VIP ulaznicom ima mogućnost fotografisanja u “backstage-u” sa zvezdom večeri posle njegovog seta u 03:00h.

Početak 22:00 – Kraj 04:00

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.