Apgrade Festival – Komplet – Luka Beograd – karte

 

Apgrade Festival – Komplet

Tale of Us, Garnier, Helena Hauff i novi Apgrade Festival stižu na obalu Beograda!

12-15. septembar 2019. godine, Luka Beograd

Omiljenibeogradski festivalelektronske muzikeu petoj godini postojanja prelazi na novu,atraktivnu lokacijuidonosi najjači repertoar do sadakojipredvodenajtraženiji svetski hedlajneri –TaleOf Us,Laurent Garnier,David August,Mathew JonsoniHelena Hauff. U ešalonuizvođačakojisledinalaze se Fjaak,Skee Mask,Paquita Gordon,R.O.S.H. kao i brojni predstavnici naše scene, pored ostalih miljenici publike Tijana TKristijan Molnar i Regen. I to nije sve,nova imena strane i domaće elektronske scene iz dana u dan se pridružuju lajnapu pa nastokomprolećaočekujejoš uzbudljivihApgradenajava!

Ograničen broj četvorodnevnih kompleta, dostupnih samo u prvom prodajnom ciklusu, pored svih festivalskih dana, najbržim klaberima obezbediće ulaz i na specijalno veče zatvaranja u prostoru ograničenog kapaciteta i sa posebnim programom koji će tek biti otkriven. Prodaja počinje u petak 19. aprila.

Nakon četiri izdanja uistorijskom ambijentuBeogradskeTvrđave, predstojeciApgradefestivalodržaće seuprostorimaprodukcijski izazovnog i vizuelno impresivnogkompleksaLuke Beograd.Nove koordinate nisu samo lokacijskeveći programske – Apgrade će se odvijati na više bina, obuhvatice i dnevne sadržaje atrajanjejeproduženo na četiri dana.Nanovommestu,pod vedrim nebom i ispod industrijskih krovova,Apgrade postaje tačka na kojoj se u viziji nove elektronske budućnosti susreću Dunav i industrijsko okruženje betonskih hangara i čeličnihkranova.Dosadašnjaizdanja septembarskog Apgrade-a, vrhunca sezone letnjih festivala u regionu, obeležili su nezaboravni setovi velikana scene kao što suSolomun, Richie Hawtin, Sven Vath, Amelie Lens,Maceo Plex,Dixon, Miss Kittin, Modeselektor, Michael Mayer – budite najvažniji deoovogodišnjegčetvorodnevnogpoduhvata i novog Apgrade poglavlja,dođite daizgradimo zajedničkimuzičkisvet u Beogradu od 12 do 15. septembra 2019. godine, u Luci Beograd!

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!