VOIVOD – Klub Elektropionir – karte

 

VOIVOD – karte

Klub Elektropionir

20:00 ,Friday, 14. Sep 2018

MH Concerts i Serbian Hellbangers
ponosno predstavljaju:

VOIVOD + Maggot Heart

Petak, 14.09.2018. Elektropionir, Beograd – 20h

Nakon prethodnog razgrabljenog i rasprodatog koncerta, kanadske metal legende se vraćaju kod nas da održe dato obećanje o brzom povratku u našu zemlju!

Legendarni kanadski prog/thrash metal sastav Voivod nastupiće 14. septembra u Elektropioniru.

Prvi album War and Pain, Voivod je objavio 1984. godine, dok je EP Post Society poslednje studijsko izdanje izašlo 2016. godine za Century Media.

Bend danas čine pevač Denis Bélanger Snake, gitarista Daniel Mongrain Chewy, basista Dominique Laroche Rocky te bubnjar Michel Langevin Away. Originalni gitarista Denis D’Amour Piggy preminuo je 2005. godine, dok je basista Jean-Yves Thériault Blacky bend definitivno napustio 2014. Bitno je napomenuti da je u Voivodu svirao i Jason Newsted Jasonic (ex-Metallica) sa kojim su snimili tri albuma.

Ovoga puta bend slavi 35 godina postojanja a takođe u Beogradu će publici pored velikog broja legendarnih sumera iz svih perioda predstaviti i najnoviji album koji će uskoro biti objavljen za Century Media Records.

Specijalni gosti biće švedski dark rok bend Maggot Heart koji je osnovala Linnéa Olsson bivša gitaristkinja bendova The Oat i Grave Pleasures. Na ovoj turneji bend će promovisati svoj album Dusk to Dusk koji će biti objavljen u julu ove godine.

Ulaznice u prodaji od 06. juna:

– akcija, prvih 50 ulaznica 1.800din

– pretprodaja 2.300din

– na dan koncerta 3.000din

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!