Piknik u Bašti – RTS Big Bend – ulaznice Botanička bašta

 

Piknik u Bašti – RTS Big Bend – ulaznice

Jesen u Beogradu će obeležiti nova manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.


NOVA MANIFESTACIJA ZA MUZIČKE SLADOKUSCE “PIKNIK U BAŠTI”

KONCERTI BOJANE VUNTURIŠEVIĆ, DEJANA CUKIĆA I BIG BENDA

Jesen u Beogradu će obeležiti nova manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

Posle velikog uspeha letnjih manifestacija koje su održane u Botaničkoj bašti i brojnih pozitivnih utisaka posetilaca, organizatori su odlučili da organizuju manifestaciju tokom koje će posetioci moći da uživaju i u jesenjim bojama najlepše oaze u centru grada.

Botanička bašta će tokom tri dana biti pretvorena u veliku piknik zonu u centru grada, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje. Posetioce očekuje bogata ponuda probranih proizvođača hrane, vina i piva, a sve će biti začinjeno odličnom muzikom.

Kapije Botaničke bašte će biti otvorene 15. oktobra od 17h, a 16. i 17. oktobra od 14 časova. Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju posetioci će svakog moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

U petak 15. oktobra od 19h posle dužeg vremena beogradska publika će imati priliku da prisustvuje koncertu mlade dame koja ruši tabue svojim beskompromisnim pesmama i originalnim muzičkim izrazom, Bojane Vunturišević. Svoju muzičku karijeru je započela kao vokal beogradskog pop benda “Svi na pod”, da bi solo karijeru započela 2017. godine kada je objavila debitantski album “Daljine” kojim je osvojila regionalnu muzičku scenu. Nakon dve godine izdaje singlove “Promašaj” i “Full control”, a ove godine je svoje fanove obradovala pesmom “Money”.

Tokom vikenda koncerti će počinjati u 17h, tako da posle elektro-pop večeri, u subotu 16. oktobra posetioce “Piknika u bašti” očekuje koncert rock legende Dejana Cukića i njegovog benda “Spori ritam”. Koncerti Dejana Cukića su poznati po neverovatnoj energiji koju Cukić nesebično deli sa publikom, a retko ko može da se pohvali sa toliko bezvremenskih hitova kao što su: “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”, “Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”, “Dolazi tiho”. Hitovi Dejana Cukića i “Sporog ritma” se nalaze među najslušanijim pesmama na radio stanicama i redovni su deo repertoara klupskih bendova. Njihove pesme su iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, ostavile su dubok trag na muzičkoj sceni i zato traju i danas.

Poslednje veče “Piknika u bašti” 17. oktobra biće ispunjeno filmskom muzikom u izvođenju “Big Benda Radio Televizije Srbije” pod dirigentskom palicom Filipa Bulatovića. Beogradska publika će u posebnom ambijentu Botaničke bašte prisustvovati spektaklu najboljeg džez orkestra u zemlji, koji će izvoditi popularne muzičke teme iz domaćih i stranih filmova. Spoj muzike i “sedme umetnosti”, izbor numera koje su bliske publici u izvođenju vrhunskih muzičara će biti poslastica za sve, ne samo za ljubitelje džeza.

“Piknik u bašti” će na najlepši način zatvoriti sezonu manifestacija u Botaničkoj bašti, a ulaznice po ceni od samo 800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs.

Izvor: Vinski maraton

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!