Šta bi ljubav sada kreirala? – Belexpocentar

Šta bi ljubav sada kreirala?

Belexpocentar

18:00, Wednesday, 3. May 2017

 Zabavno edukativni projekat, namenjen svim uzrastima i razvojima, koji obuhvata  i integriše različite svetske programe:  Waldorf edukacija- Rudolf Steinera, Fagnoon akademije Mohamed Allama, Ruske Luceum skole – Mikhail Schetinin, NLP- Nauke ličnog prosperiteta, i raznovrsnIH medjunarodnIH TV edukativno zabavnIH programa

Suština i vizija svih njih, tako i ovog projekta  KREIRAJ SRCEM I DUŠOM je da transformišu edukaciju u umetnost koja edukuje kompletno biće: srce, ruke (telo) i um.

Svrha postojanja svih nas je da doživimo sebe u najvišem svetlu Božanstva  bezgranične slobode izražavanja, bezuslovne ljubavi, potpune radosti i zahvalnosti….. Ljubavi i poštovanja svih i svega sto nas okružuje, prirode i okoline, tako i jedni drugih. Slobodan prostor,  koji deci omogućava maksimalnu slobodu  razmišljanja i ponašanja, je veoma zdrav i jedan od najboljih pristupa za razvoj talenata i kreativnosti.

Projekat je osmišljen da na neobičan način inspiriše sve učesnike da se izraze kroz različite vidove umetnosti ( slikanje, muziku, pisanje,i sl. , i tako dalje razvijaju i unapređuju svoje prirodne sposobnosti sa potpunom slobodom.

PRVI deo Projekta (tj prvi deo) je Inspirativna akcija osnovcima od I do VIII razreda svih 267 osnovnih škola Beograda, kreacija pod nazivom KREIRAJ SRCEM I DUŠOM da slobodno izraze svoje talente kroz raznovrsne radove: pisanje, crtanje, bojenje, komponovanje muzike, vajanje, igru, pesmu, kreiranje maketa, kolaža, odgovore na jednu ili više tema:  ŠTA ZA NJIH ZNAČI LJUBAV? ŠTA ZA NJIH ZNAČI ZDRAVLJE? ŠTA ZA NJIH ZNAČI ŽIVOT?  Konkurs Inspirativne akcije traje od 3. Aprila do 24. Aprila, 2017. Veliki počasni žiri od 20 članova koga čine pisci, muzičari, slikari, dramski i drugi umetnici pravi izbor  radova  25. Aprila 2017.  Izložba kolekcije radova biće izložena  u BelExpo Centru, na NOvom Beogradu, na finalnoj manifestaciji   događaja 3. maja 2017.

DRUGI deo projekta je finalna manifestacija, retrospektiva i integracija raznovrsnih medjunarodnih dečjih  programa koje sam vodila i/ili saradjivala, prilagodjena sceni.

Takmičarske igre sada igraju odrasli na bini (3 ekipe po 10 članova).  Učesnici su: mladi i stariji talenti i umetnici, koji daju doprinos svojom autentičnošću i kreativnošću medju kojima su orkestri Muzičke škole za talente iz Ćuprije, Plesne škole Red Stars I Spin iz Beograda, Fakultet Političkih Nauka, Visoka tehnička Škola.

Cilj igara je više igra, zabava i učestvovanje nego samo takmičenje, takođe podsticanje druženja, razvijanje poverenja i osećaj za kolektivnu  igru, oplemenjivanje i produbljivanje odnosa. Osim 10 igara, edukativno zabavnog, sportskog karaktera, predvidjeno je i izvođenje muzičkih, recitatorskih, horskih, plesnih numera… Takođe sve nabrojano, deo je podrške humanitarnim akcijama namenjenim deci kroz dečje fondacije Podrži Život i Budi HUman – Aleksandar Šapić.

Podelimo ljubav razigranog deteta u sebi. Darujmo iskreno, čisto i plemenito svoju autentičnost!

Ciljna grupa su odrasli i osnovci Beograda. Karte se trenutno mogu kupiti po promo cenama.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!