Aco Pejović – Štark arena – karte

 

Aco Pejović

Štark arena – karte

20:00h 17. Dec 2018

Nakon 5 godina od prethodnog koncertnog spektakla u Areni, Aco Pejović obradovaće sve svoje fanove novim velikim solističkim koncertom 22.novembra 2018.godine. Već dve decenije Aco Pejović važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni.

Svoj prvi prvi album izdao je za Best Records 2000.godine sa pesmama: „Vidaš li je druže“, „Crni rob“, „Prolaze dani, prolaze noći“ i druge. Iste godine dobio je nagradu „Oskar popularnosti“ kao debitant. Usledila su mnoga gostovanja po zemlji i inostranstvu, intervjui i emisije. Nakon toga, 2002.godine objavio je svoj drugi album pod nazivom „Prevara“. Na tom albumu izdvajaju se pesme „Pet minuta“, „Ne diraj mi noći“, kao i pesma „Prevara“ za koju je snimio i svoj drugi spot u karijeri, ali ovog puta u saradnji sa „Visual Infinity“. Aco je nastavio svoj uspon na estradi i 2004.godine snimio je svoj treći album „Opušteno“. Iste godine nastupao je na „Budvanskom festivalu“ i osvojio je 2.mesto glasovima publike i 4.mesto glasovima žirija.  Pesma „Opušteno„ za koju je Aco snimio spot u produkciji „Visual Infinity“ inicira i dve nagrade, „Zlatni melos“ i „Melco“, a 2005. godine dobija i nagradu za spot godine od TV Palma. U Vršcu na manifestaciji „Dani estrade“ dobio je nagradu za hit godine. Sa trećeg albuma izdvaja se i pesma „Taxi“ za koju je snimio spot sa Dejanom Milićevicem. Dve godine kasnije uspešno je završio i svoj četvrti album koji je izdao za „Grand produkciju“. Najpopularnije pesme sa ovog albuma su „Neverna“, „Jelena“, „Litar krvi“, „Spavaš li“ i druge. Njegov sledeći album je izdat 2008. godine za „Grand produkciju“ i na njemu se izdvojili hitovi: „U mojim venama“, „Seti me se“, „Uvenuće jasmin beli“ i druge. Slede albumi “Nema te, nema” iz 2010.godine, a zatim i album „Sve ti dugujem“, izdat tri godine kasnije.

            Pred 21.000 fanova, 2013. godine, Aco Pejović je održao veliki solistički koncert u Beogradskoj areni na kojem je premijerno otpevao duet sa Zoricom Brunclik. Iste godine izdaje duet „Poplava“ sa bendom „Ministarke“ koji je izazvao oduševljenje kod publike širom zemlje i regiona. U junu 2014.godine izdaje novi hit duet, ovoga puta sa Tropiko Bendom – „Neko treći“. Osmi album pod nazivom „Parče neba“ izdaje 2015.godine, a kao glavni hit ovog albuma se izdvojila pesma „Boli kao metak“, a nakon tog usledili su hit singlovi „Šteta za nas”, „Fatalna doza” i „Propalica”…

Pripreme za veliki ovogodišnji koncert u Štark Areni su uveliko u toku. Aco za sve fanove priprema nešto drugačije, nešto jedinstveno i prepuno emocija, kao što i mnogi od njega očekuju i ČEKA VAS u Štark Areni.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!