DISNEY ON ICE – WORLDS OF FANTASY – KOMBANK Arena

DISNEY ON ICE - WORLDS OF FANTASY - KOMBANK Arena, Tiket Klub
DISNEY ON ICE - WORLDS OF FANTASY - KOMBANK Arena, Tiket Klub

DISNEY ON ICE – WORLDS OF FANTASY

01.11.2013. – 03.11.2013.

KOMBANK Arena

 

Disney On Ice vam predstavlja Svet mašte

Uzbudljiva porodična avantura kroz Diznijeve savremene i klasične priče

Produkcija sadrži uživo adaptaciju  Disney•Pixar’s filma Priča o igračkama 3 i likove u prirodnoj veličini Disney•Pixar’s filma Automobili

Novo iz magične Diznijeve radionice, spektakularna ledena akcija Feld Entertainmenta, Disney on Ice vam predstavlja Svet mašte, predstaviće čaroban svet mašte nikada ranije viđen na ledu.

Publiku će biti uvučena u zadivljujuću avanturu kroz četiri magične lokacije koje uključuju trkačku stazu “Automobila” i posetu Endijevoj sobi za malo zabave sa junacima “Priče o igračkama 3”.  Ova predstava oduševiće publiku putovanjem ispod mora do sveta “Male sirene” Arijel a zatim i do tajanstvene Zemlje Vila gde će ih dočekati Zvončica.

Disney On Ice vam predstavlja Svet mašte prikazivaće se od 1. do 3. novembra 2013. godine u više termina:

01.11. od 19h

02.11. od 11.30, 15 i 18.30h

03.11. od 11.30, 15 i 18.30h

Zbog odlične dugogodišnje saradnje i želje da što više najmlađih može da uživa u najnovijoj Dizni čaroliji na ledu, Feld Entertainment je u dogovoru sa Arenom Beograd uveo najniže cene ulaznica od sada.  Ulaznice po cenama od 1000, 1400, 1800, 2200 i 2300 dinara biće u prodaji od danas, na svim prodajnim mestima Tiket Kluba kao i putem sajta: www.tiketklub.com

 

Spremite se za zabavu bez prestanka uz vaše četiri omiljene priče u “Dizni na ledu vam predstavlja Svet Mašte”. Oduševite se brzim majstorijama Munje Mekvina, Mejtera i ostale posade iz filma Disney Pixar “Automobili” dok se trkaju po ledu. Zaronite u čarobno podvodno carstvo Male Sirene i uđite u tajanstveni svet Zemlje vila sa Zvončicom i ostalim Diznijevim Vilama dok otkrivaju magiju! Igračke su se vratile u grad herojskom akcijom bekstva Baza Lajtera, Vudija, Džesi i ostalom družinom iz “Priče o igračkama”  iz obdaništa Sunnyside u njihovoj najuzbudljivijoj avanturi ikada! Od točkova do talasa, od vremena za igru do čarobne vilinske prašine, omiljeni Diznijevi momenti vaše porodice oživljavju u najnovijoj predstavi “Dizni na ledu vam predstavlja Svet Mašte” ispunjenoj sjajnim klizanjem, specijalnim efektima i voljenim likovima koji će vam stvoriti uspomene koje se večno pamte.

“Biti prvi koji će predstaviti priču o Zvončici na ledu i likove iz “Priče o igračkama” je stvarno posebno i uzbuđeni smo što možemo da donesemo ove srceparajuće priče porodicama širom sveta,” – izjavila je producentkinja Nikol Feld.

“Arena se odmah pretvori u Zemlju Vila kada pokazujemo publici kako se vile spremaju za proleće neverovatnom eksplozijom boja. Da bismo preneli svet igračaka i kreirali odgovarajuće igračke u veličini čoveka, vešto smo uradili kostime kako bi klizači, pa i publika, izgledali mali kao igračke.” – dodala je. 

Avantura na ledu počinje kada Miki Maus zajedno sa Mini Maus kreće na putovanje da istražu svetove mašte ali plan propada kada se njihov crveni autić iznenada pokvari. Iako su Paja Patak i Šilja pokušali da ga poprave, potrebna im je pomoć pravih stručnjaka. Direktno iz Radiator Springsa, Mejter, Munja Mekvin i Seli uleću u akciju, jurcajući i krivudajući preko ledenog autoputa kako bi pokrenuli crveni autić.

“Automobili” u prirodnoj veličini izradili su inovativni umovi tima koje je vodio potpredsednik Feld Entertainmenta Rick Papinea. Za svaki auto je bilo potrebno 2000 sati da se izgradi a usavršeni su treptajućim očima i hidrauličnim podizačima koji pomeraju auto u ritmu muzike. Mejter i Mekvin čak mogu da otvaraju usta koja omogućavaju njihovim dinamičnim ličnostima da dođu do izražaja svaki put kada pričaju. “Automobili će biti veliko iznenađenje jer niko ne očekuje od njih da budu oživljeni, tako veliki i tako realni.” – rekao je Papineau.

Dok se nastavlja put Mikija i Mini, dizajner produkcije Jeremy Railton transformiše Arenu u okruženja koja odišu suštinom svakog jedinstvenog sveta koji nailazi. Drečavi korali i bubnjevi od školjki dočaravaju Arijelin svet u “Maloj sireni” a takođe, publika će zakoračiti u šarenu fantastičnu zemlju vila u delu o Zvončici.

Railton je pažljivo pristupio izgradnji Zemlji Vila. “Publika se i dalje upoznaje sa Zemljom Vila tako da mi je bilo važno da prenesem raskoš iz filma, “ rekao je Railton. Pošto su vile minijaturne veličine, Railton je upotrebio tehniku da stvori pozadinu sa ogromnim drvetom. U veličanstvenom finalu leptiri lebde iznad leda dok se rascvetavaju ogromni cvetovi nagoveštavajući dolazak proleća.

Od riba koje plešu salsu do skakutavih vilinskih koraka, koreografkinja Sarah Kawahara, dobitnica Emmy nagrade, kombinovala je ples, sport i pozorište kako bi unela uzbuđenje i energiju u predstavu. Svoju svestranost prikazala je u divnoj sceni kada Arijel i Princ Erik shvate da se vole klizajući uz pesmu “Kiss the Girl”. Klizačke koreografije u Zvončici, Kawahara je kreirala prema ličnostima svake vile. “Dizni je veoma detaljan u tipu ličnosti i glasovima koje imaju,” izjavila je Kawahara. “Pokušala sam da pronađem jedinstvene pokrete na ledu za svaki karakter.” Na primer, Iridesa, vila perfekcionista, kliže dugim, pravim linijama dok se Roseta, baštenska vila, kreće vrlo preciznim, ženstvenim hodom.

Dizajnerka kostima Cynthia Nordstrom je želela da kostimima dočara fantaziju na ledu. “U maštovitoj prezentaciju Diznijevih svetova, želela sam da svaki ima drugačiju vrednost,” rekla je Nordstrom koja je kreirala kostima za Off Broadway produkcije i tematske parkove širom sveta.

U Maloj Sireni, Nordstrom je upotrebila razne rastegljive materijale kako bi stvorila divne bole koje se pretapaju; vodeno plava prelazi u zelenu, ružičasta se transformiše u koralnu crvenu. Za Zvončicu “ključ je uzimati jednostavne i prepoznatljive elemente iz filma i pretvoriti ih u fabričke.” Zelene vile nose odeću od satena i somota dok srebrne i vodene vile nose šifone koji blistaju.

Prema Nordstrom, suština vodećih vila je da svaka ima unutrašnje iskrice koje izbijaju kroz njihovu odeću. Na primer, Roseta, baštenska vila, nosi suknju od ruža ispod koje blistaju crvene šljokice. Dizajnerka je rekla: “Stvarno sam uživala u velikom izazovu da oživim nove Diznijeve vile iz filma.”

Prvi čin predstave obiluje svetlima koje je radio Emijem nagrađen dizanjer svetla Peter Morse. Umesto jedne centralne teme, stvorio je tri drugačija okruženja koja pomažu u dočaravanju raznih priča iz predstave.

Morse je kreirao sliku talasa sa duboko plavim i zelenim bojama, palme i cvetove koji plešu preko leda. Sa šablonima, svetlom i bojama dočarao je magiju svakog fantastičnog sveta. Morse je rekao “Svet mašte koristi novu automatsku svetlosnu opremu tako da možemo dočarati boje i različitost prirode, veliki je značaj za predstavu što ima toliko različitih scena!”.

Igračke su se vratile u grad! Drugi čin Sveta mašte donosi zajedno zabavu, humor i toplinu iz divnog Disney•Pixar filma “Priča o igračkama 3”. Vudi, Džesi, Baz Lajtjir i ostatak poznate družine, dolazi na led u jedinstvenom doživljaju. Potpuno drugačiji kreativni tim napravio je svetla, kostime i koreografije za ovaj visoko energetski segment produkcije.

Klizanje iz “Priče o igračkama 3” je vodila veteranka Cindy Stuart, koja je radila sa koreografom iz originalne produkcije iz 1996. Disney on Ice “Priča o igračkama”. “Bilo mi je jako zabavno da se vratim originalnim junacima i da stvorimo i nove koji su u filmu.”, Sjuart je rekla.

Dizanjer Scott Lane je želeo da kreira duhoviti omaž “Priči o igračkama 3” sa svojim kostimima. “Ono što čini kostime igračaka jedinstvenim je to što su površine plastične. Pokušali smo da dostignemo takav tip osećaja jer su igračke fizičke stvari koju svako dete razume i poznaje,” rekao je Lane. “Publika može da očekuje dosta boja i zanimljivih tekstura”.

Svet mašte nudi savršenu kombinaciju elemenata za sve ljubitelje Disney on Ice.

“Od savremenih “Automobila” i “Priče o igračkama 3” do bezvremenskih klasika “Male sirene” i “Zvončice”, publika će videti kako oživljavaju četiri potpuno različita Diznijeva sveta.”, izjavio je producent Kenneth Feld. “Sve ovo čini da ova predstava bude jedinstvena u svetu porodične zabave. Više nego ikada ranije, za svakoga ima ponešto.”

Za više informacija o predstavama „Disney on Ice”, posetite www.disneyonice.com, ili nas pratite na Facebook-u i YouTube-u.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!