Disney Live: Mikijeva magična predstava – KOMBANK Arena

Disney Live:

Mikijeva magična predstava

KOMBANK Arena

07.02.2013. – 10.02.2013.

Disney Live Vam predstavlja Mikijeva Magična predstava” prikazivaće se u Kombank Areni od 07. do 10. februara 2013. godine u sledećim terminima:

07.02.2013. u 19h

08.02.2013. u 19h

09.02.2013. u 11:30, 15 i 18:30h

10.02.2013. u 11:30 i 15h

Omiljeni Diznijevi junaci i prvoklasni svetski mađioničari zajedno u

 Disney Live  Vam predstavlja Mikijeva magična predstava

Omiljenim Diznijevim junacima na sceni se pridružuje profesionalni mađioničar sa izvođenjem koji će uzbuditi i oduševiti mališane svih uzrasta. Od produkcije Feld Entertainment, producenata Disney on Ice, dolazi nov šou “Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava” koji vas vodi u svet gde Diznijeva magija dobija novo značenje.

“Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava” donosi specijalnu magiju iz Diznijevih legendarnih filmova koja se izvodi ispred vaših očiju: Pepeljugine prnje pretvaraju se u prelepu balsku haljinu za delić sekunde; Aladinova princeza Jasmin lebdi u vazduhu i začarane plešuće metle u Fantaziji pomažu Mini. Master mađioničar lično – Miki Maus – izvodi zadivljujuće magije uz pomoć Pepeljugine Dobre vile, Ludog Šeširdžije Alise u Zemlji Čuda i profesionalnog mađioničara Majkla Barona (Michael Barron). Magiju upotpunjuju nastupi Diznijevih princeza Bele i Snežane i Mikijevih drugara – Mini, Paje i Šilje.

“Ova jedinstvena predstava pruža roditeljima i deci mogućnost da svuda spoznaju magiju,” kaže Kenet Feld (Kenneth Feld), producent Disney Live! i producent jednog od najuspešnije mađioničarske predstave Siegfried & Roy. “Vodimo ih na inspirativno putovanje sa Diznijevim likovima gde publika uči da pronađe magiju u sebi i svuda oko sebe. U isto vreme, porodice će videti prvoklasne svetske mađioničare koji će im istinski oduzeti dah.”

Odlična produkcija i scena predstave “Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava”deo su ovog posebnog porodičnog događaja. Čuveni dizajner iluzija Džim Stejnmejer (Jim Steinmeyer) koji je radio sa slavnim mađioničarima Dejvidom Koperfildom (David Copperfield), Lensom Bartonom (Lance Burton) i Zigrid & Roy (Siegrfried & Roy), u ovu predstavu donosi svoje dvadesetogodišnje svetsko iskustvo koje uključuje tačke presecanja na pola kao i zastrašujuće lebdenje Mini sa metlama praćeno tamnim svetlima.


Promotivna cena ulaznica 07.02.2013. u 19h za nivo 200(donje tribine) – 1500 dinara.

(sva mesta su po ceni od 1500 dinara sem Partera Gold)

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!