Gibonni – Kombank Arena

 

Gibonni prvi put u Beogradu!

Kombank Arena

Petak, 25. Okt 2013 u 20:00h

Jedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće 25. oktobra 2013. godine po prvi put u Beogradu! Koncertom u beogradskoj Kombank Areni, Gibonni će promovisati novi album album „20th Century Man” i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz svog bogatog muzičkog opusa. Beograd će premijerno ugostiti muzičara, koji iza sebe ima upešnu karijeru koja traje više od 20 godina.

Nakon rekordno rasprodatih koncerata, u Subotici 2010. godine i tročasovnog spektakla koji je Gibonni priredio u Novom Sadu 2011. godine, poznati kantautor sprema se da održi svoj prvi i dugo očekivani koncert u Beogradu. Publika će na koncertu u Kombank Areni pored svih starih, legendarnih hitova imati priliku da čuje i nove pesme.

 

Najveći Gibonnijevi hitovi kao što su: „Libar“,„Mirakul“, „Ne odustajem“,„Tempera“, „Oprosti“,„Žeđam”od samog nastanka bili su podjednako slušani u Srbiji kao u Hrvatskoj. Svaka pesma nosi jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo ko izgradio i očuvao sopstveni muzički identitet. Gibonni je u podjednako cenjen kao autor i pesnik, jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pesme.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!