Huawei Mate Black & White – Stark Arena

 

Huawei Mate Black & White

22.12.2018

Stark Arena

Nastupaju:

W&W

Zarazni, buntovni, eksplozivni!

Kao DJ sastav, trenutno su na 14. mestu DJ Mag Top 100 liste, a takođe dominiraju klubovima i festivalima širom sveta. Spajajući različite stilove, W&W kombinuje intenzivne, ali u isto vreme i melodične elemente trans zvuka sa sirovim zvukom elektra i progresiv hausa kako bi stvorili svoj jedinstveni i prepoznatljivi izraz.

Paul Van Dyk

Sa rasprodatim nastupima u svakom dance muzičkom gradu na planeti,  Paul van Dyk je dostigao svetske rekorde, zadobio legije obožavatelja i bio dobitnik brojnih nagrada. Poznat je po tome što 16 puta svake godine kruži globusom i zabavlja preko 3 miliona ljubitelja muzike. Sa preko 150 nastupa godišnje, Paul provodi 2 meseca u vazduhu!

Sandy Rivera

Rivera je poznat po svom opširnom talentu i mogućnosti da inkorporira veliki niz stilistički različitih uticaja u svoju muziku. Elementi iz soul, funk, disko, tehno i pop muzike, i sve između nalazi harmonično mesto na njegovim pločama. Riverina kreativnost i dar za stvaranje vanvremenskih haus izraza ga je smestila u ligu za sebe.

Girl Panic

Aleksandra Duende i Sonja Pavlica odlikuju se jedinstvenom energijom i posvećenošću kombinovanom sa puno truda i talenta za muziku i nastup. Girl Panic predstavljaju nezaustavljivu silu čije nastupe ne želite da propustite i čine obaveznu destinaciju na mapi Beogradskog noćnog života.

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!