IMPERIAL ICE STARS – KOMBANK Arena

 

IMPERIAL ICE STARS

Labudovo jezero na ledu

KOMBANK Arena

Subota, 23. Feb 2013 u 20:00h

NAJPOZNATIJI SVETSKI KLIZAČI

IMPERIAL ICE STARS sa predstavom “LABUDOVO JEZERO NA LEDU”

U KOMBANK ARENI, 23. februara, 2013.


Nagrađivana produkcija na ledu IMPERIAL ICE STARS sa predstavom „Labudovo jezero“ gostovaće u Kombank Areni 23. februara, 2013. godine.

IMPERIAL ICE STARS je jedinstvena produkcija koja je svoju reputaciju izgradila proširivanjem granica u žanru plesa na ledu svojim klizačkim veštinama, kreativnim i moćnim pripovedanjem, raskošnim scenografijama i kostimima kao i specijalnim efektima koji uključuju letenje, razne vizuelne projekcije, sneg, vatru i kišu.

Svetski, evropski i nacionalni šampioni u klizanju koji zajedno imaju više od 250 medalja sa takmičenja, doneli su ples na ledu na novi nivo sa svojim smelim okretima i koreografijama od kojih su neke tako složene da još nisu dobile naziv.

Imperial Ice Stars produkcija osnovana je 2004. godine i do sada je njihovo izvođenje videlo preko 4 miliona ljudi širom sveta. Posle svakog nastupa, kritičari su ih nagrađivali sa pet zvezda dok ih je publika ispraćala sa ovacijama u najprestižnijim dvoranama na svetu kao što su Royal Albert Hall u Londonu, Esplanade Theatre u Singapuru, Place des Arts u Montrealu I mnoge dr.

Predstava na ledu “Labudovo jezero” premijerno je postavljena 2006. godine. Prva turneja obuhvatala je 15 zemalja na svih pet kontinenata I videlo ju je 1.5 miliona ljudi. Ovo je prva predstava na ledu koja je osvojila pozorišnu nagradu – The Manchester Evening News “Best Special Entertaiment”.

Pored predstave “Labudovo jezero na ledu”, Imperial Ice Stars izvodio je i predstave na ledu “Uspavana lepotica”, “Krcko Oraščić” i “Pepeljuga”.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!