LEDENO DOBA UŽIVO! – KOMBANK Arena

LEDENO DOBA UŽIVO! - KOMBANK Arena, Tiket Klub
LEDENO DOBA UŽIVO! - KOMBANK Arena, Tiket Klub

LEDENO DOBA UŽIVO!

KOMBANK Arena

30.01. do 1.02.2015.

30.01. u 18:30h

31.01. u 11:30h, 15h i 18:30h

01.02. u 11:30h, 15h i 18:30h

VAZNA NAPOMENA:

ULAZ ZA DECU DO 3 GODINE JE BESPLATAN ZA PREDSTAVU LEDENO DOBA (SEDISTE NIJE OBEZBEDjENO – DETE SEDI U KRILU RODITELjA).

  Junaci iz čuvenog filmskog serijala u avanturi na ledu u Kombank Areni

Očaravajući  junaci iz filma “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni, i to na ledu!
“Ledeno doba uživo” prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava!
“Ledeno doba uživo” svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma! Svi obožavaoci ovog serijala, uživaće u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima  i njhovim prijateljima i to na svom maternjem jeziku!
“Ledeno doba uživo” je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja svoje  gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti , uzbuđenja  i smeha!
Predstavu “Ledeno doba” kreirala su najveća imena u kreativnoj industriji zabave. Šou je režirao brilijantni um koji stoji iza čuvene “Cirque du Soleil” produkcije, Guy Caron, dok su priču, muziku i tekst osmislili Ella Louise Allaire i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave rađene za “Holiday on Ice”, “APM Music” i “Cirque du Soleil”. Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Michael Curry sa impresivnom karijerom u kompaniji “Disney” kao i na Olimpijskim igrama.

Sa zaradom od preko 4 milijarde dolara, “Ice Age” je jedna od najuspešnijih franšiza na svetu!

“Ledeno doba uživo” je spektakl za arene u kome će uživati cele porodice!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!