Lord Of The Dance – BEOGRADSKA ARENA

 

Lord Of The Dance
Subota, 20. Oktobar, 2012. 20:00
BEOGRADSKA ARENA

Posle njihovog prvog nastupa u Beogradskoj areni, u medijima su odjekivali komentari: “Ništa nije sprečilo ovu trupu da u oba čina zadivi publiku, čije su reakcije bile primerenije rok koncertu ili utakmici nabijenoj neizvesnošću. Arena se tresla!” “Irska magija u Beogradskoj areni.” “Smehom, aplauzima i ovacijama beogradska publika pozdravila je sinoć plesnu grupu “Lord of the dance”.”

I svako naredno gostovanje, mamilo je iste reakcije.

Upravo zbog toga, najveća irska plesna senzacija “LORD OF THE DANCE” nastupiće ponovo u Beogradskoj areni, 20. oktobra. Nove koreografije, nova scenografija, novi kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava, a za proteklih 12 godina nametnula se kao vodeći plesni spektakl u svetu.

Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda – Fletli je u Ginisovoj knjizi rekorda kao čovek sa najbržim nogama na svetu sa neverovatnih 35 udaraca u sekundi; šou se izvodio čak 21 put uzastopno u Vembli areni u Londonu; za samo 10 dana prodali su 250.000 ulaznica za turneju u Australiji; od premijere 1996. godine do sada više puta su oborili rekorde kao turneja sa najviše zarade ikada i sl.

“Apsolutno je fantastično biti broj jedan i nameravamo da to i ostanemo“– kaže Majkl.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Njegova trupa Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

“Posetioci naših nastupa su starosti od 5 do 95 godina, svih rasa, vera, jezika, boja. Bez granica i barijera. Mi imamo najlojalniju bazu fanova na svetu. Među njima ima ljudi koji su gledali naš šou oko 50, 100, 200 puta. Mi prodajemo naše performanse od Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa.”

Lord Of The Dance - BEOGRADSKA ARENA, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!