Nina Badrić – Beogradska Arena

 

Nina Badrić
Petak, 26. Oktobar, 2012. 20:00
KOMBANK Arena

Nina Badrić, jedna od najcenjenijih hrvatskih pevačica čija karijera traje punih 20 godina, održaće koncert 26. oktobra 2012. godine u Kombank Areni.

Posetioci će moći da uživaju u izvođenju njenih najpoznatijih hitova, kao što su: „Ja za ljubav neću moliti”, „Takvi kao ti”, „Nek ti bude kao meni”, „Ti si mene”, kao i pesama sa novog albuma „Nebo”.

Osim sjajnog glasa kojeg mnogi upoređuju sa glasom diva poput Angie Stone, Alicie Keys ili Mary J. Blige, Ninu mnogi smatraju najkompletnijom pevačicom današnjice. Oprobala se u gotovo svim muzičkim žanrovima, od pop muzike, bluza, sevdaha, makedonske narodne muzike, pa do džeza i u svakome od njih ostavljala svoj pečat prepoznatiljive i snažne interpretacije, koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Autor je većine svojih pesama, tako je sa jednom od njih predstavila Hrvatsku na Evrosongu.

Do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne uživo albume, singlove i duete sa eminentnim izvođačima iz regiona. Poznata je kao osoba koja rado učestvuje u mnogobrojnim humanitarnim događajima.

Nina Badrić - Beogradska Arena, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!