Postmodern JUKEBOX – Ulaznice – Štark Arena

Postmodern JUKEBOX – Ulaznice

Svetska muzička atrakcija POSTMODERN JUKEBOX
u decembru u Štark Areni!

Postmodern Jukebox, који је био заказан за 12. децембар у Штарк Арени у Београду, је отказан услед орагнизационо – техничких потешкоћа.

 Viralna “vintidž” pop senzacija, Postmoderni Jukebox, nastupiće u Štark areni 12. decembra 2018.kao uvod u prednovogodišnje raspoloženje.  Ovaj popularni bend je na turneji  sa svojim karnevalom i nosi naziv “Povratak u crno i belo”.

Postmoderni Jukebox  šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima. Bilo koji fan benda  može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. Postmoderni Jukebox  poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multi-talentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli,  stvaraju “pop muziku u vremenskoj mašini”. Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, Postmoderni Jukebox  počeo je da zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube-u kanalu, dok na Facebooku broji više od 1,5 miliona fanova.

Za one koji su čuli za Postmoderni Jukebox  i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou. To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje – zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje. Postmoderna Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim.

  • VIP paket uključuje: 
  1. 1 premijum mesto u prvom redu
  2. Post Show Meet & Greet: upoznavanje i fotografisanje sa članovima  Postmodern Jukebox
  3. 1 ekskluzivni Postmodern Jukebox Limited Edition Tour Print
  4. 1 VIP propusnicu (koja omogućuje ulazak na Meet & Greet)

 

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!