Rammstein – KOMBANK ARENA

Rammstein

Nedelja, 28. Apr 2013 u 20:00h

TRAŽILI STE IH PONOVO I DOBILI
RAMMSTEIN U BEOGRADU
28. APRILA 2013. KOMBANK ARENA

“Wir halten das Tempo” biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama a 28. aprila i u Kombank Areni.
Za protekle dve godine bend je više od 1.3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, svojim spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta. Ramštajn mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija: obećavamo da će to biti jedno užareno leto!
“Jedan je Ramštajn”, “Njihova svirka će zlatnim slovima biti upisana u koncertnu istoriju Srbije”, “Drugi bendovi sviraju a Til Lindeman i njegova grupa izgaraju na sceni”, “Ramštajn zapalio Arenu – ali stvarno” pisali su srpski mediji posle prvog nastupa Ramštajna 2010. godine dok su se iz publike izdvajali komentari – Dovedite ih ponovo.

Njihova karijera obeležena je brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima “ekscentričnim” performansima, našli u nevolji .


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!