SENSATION – INNERSPACE – Arena

 

SENSATION – INNERSPACE
Subota, 12. Maj, 2012.
BEOGRADSKA ARENA

Sensation se vraća u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počinje u subotu 28. januara od 15 časova i trajaće do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra.

Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara, od 10 časova pre podne na sajtu sensation.com.

Ulaznice mozete kupiti preko Tiket Kluba!

Sve informacije o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: Sensation, Insomnia Global SEE, Facebook, Youtube, Twitter.

SENSATION - INNERSPACE - Arena, Tiket Klub

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti pojedinca.