TROPICO BAND – KOMBANK Arena

TROPICO BAND - KOMBANK Arena, Tiket Klub
TROPICO BAND - KOMBANK Arena, Tiket Klub

TROPICO BAND

KOMBANK Arena

Saturday, 16. Apr 2016 u 20:00h

“Nakon više od 3 godine, Tropico band održaće svoj veliki solistički koncert  i zapevati pred Beogradskom publikom 16. Aprila u Kombank Areni.

Tropico band je nastao jos davne 2002 godine. Na svoj prvi studijski album čekali su 4 godine, ali se isplatilo, jer im je upravo album “Jedan al’ vredan” obezbedio prolaz ka samom vrhu estradne scene…

Od tada, pa do danas, nizali su se hitovi : “Bojim se”, “Zar ti”, “Sedativ” kojim su se predstavili na prvom radijskom festivalu.

Prepoznatljivi po fenomenalnoj energiji, postali su miljenici publike od 7 do 77 godina i važe za jedan od najpopularnijih pop bendova na ovim prostorima!

Prošle godine, održali su fenomenalan koncert u prepunoj Sarajevskoj “Skenderiji” gde je u njihovoj muzici uzivalo preko 10 000 ljudi.

Nakon mnogo festivala, nastupa i koncerata širom Evrope i Balkana, rešili su da u znak zahvalnosti, za 14 godina podrške, obraduju i svoju publiku u Srbiji  fenomenalnim muzičko-scenskim spektaklom.

Ovo je , ujedno, prvi put da će momci iz Tropico band-a, pesme sa novog, petog studijskog albuma, izvesti pred Beogradskom publikom.

Pored pesama sa novog albuma, podsetiće vas i na svoje stare hitove : “Misliću na tebe”, “Sve moje zore”, “Zauvek tvoj”, “Paranoja”… itd.

16.aprila i ne očekujemo ništa manje od originalnog i potpuno drugačijeg audio vizuelnog doživljaja, kakvi su , uostalom i momci iz Tropico band-a.

Odbrojavanje počinje… vidimo se u Kombank Areni.”

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!